Eilinen päivä meni juhliessa Charlesin serkun häitä ja hauskat häät ne olivatkin. Kameraa en sattuneesta syystä matkassani kantanut joten kuviakaan ei sieltä ole tätä yhtä puhelimella otettua enempää.

WP_20150801_001.jpg

Ruokailun istumajärjestys oli kasattu taululle ja kun bongasit oman kuvasi, löysit pöytäseurueesi. Charles oli hoitanut tämän kuvapuuhan ihan salassa koska itseltäni ei minkäänlaista kuvaa ole edes kysytty. Löysin kuin löysinkin itsestäni "muutama" vuosi sitten otetun kuvan ja sen perusteella istahdin kahden, kuvissa hyvin edukseen esiintyvän herrasmiehen väliin ruokailemaan. Ilta jatkui tanssahtelun ja seurustelun merkeissä ja kotiin ajelehdimme puoliltaöin jalat muusina ja posket nauramisesta kipeinä. Charlesin serkkuhan kun sattuu olla myös mösjöön parhaimpia ystäviä joten kovasti siellä oli kaveriporukkaa koolla ja meno sen mukaista.

Tänään heräilimme aika myöhään ja aamiaisen jälkeen ajelimme Ikeaan ikkunaostoksille. Vaatekaappi on meillä hakusessa ja kävimme Ikeassa katselemassa vaihtoehtoja joita löysimmekin muutaman. Jätimme ideat mietintämyssyyn muhimaan ja lounaan jälkeen ajelimme takaisin kotia kohti.

Birmingham%202015%20001.jpg

Ikean lounas sisälsi herkulliset lihapullat ja Daim-kakun. Sillä jaksoi pitkälle iltaan asti.

Tänään on ollut lämmin päivä vaikka tuuli onkin aika navakkaa. Asteita parisenkymmentä tai sen päälle.