Ja taas ollaan keskiviikossa ja kasvislaatikossa. Viikko kuluu nopeasti ainakin kun aikaa näin kasvisten ja hedelmien määrässä mitataan.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Päärynöitä, omenoita, retiisejä, tomaatteja, paprikoita, kesäkurpitsoita, herkkusieniä, parsaa, salaattia, persiljaa ja mustikoita. Varsinkin mustikoista olin innoissani - toivottavasti maistuvat yhtä hyviltä kuin näyttävät! Ostin eilen englantilaisia mansikoita ja ne olivat isoja ja kauniin punaisia mutta maku oli vielä aika mieto. Katosivat silti nopeasti parempiin suihin.

Laatikon mukana tuli myös reseptivihkonen ja tuotevihko jossa on esillä kaikki tarjolla olevat tuotteet. Sieltä löytyy kyllä joka lähtöön tavaraa - jos rahaa olisi yllin kyllin niin eipä tarvitsisi kauppaan enää koskaan löntystellä.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Valikoimissa on erilaisten kasvis- ja hedelmälaatikoiden lisäksi myös lihalaatikoita tai sekalaisesti kasviksia, hedelmiä ja lihaa. Erityismaininnan ansaitsee bbg meatbox joka on erityisesti innokkaille grillaajille tarkoitettu.

Birmingham%202014%20005-normal.jpg

Maitotuotteita on myös helposti saatavilla. Lisäksi kuvastossa oli muun muassa viinejä ja siidereitä. Tosiaankin jos rahasta ei olisi kiinni niin ostaisimme kaikki omaan keittiöömme tältä luomu- ja lähitilalta. Lottovoittoa siis odotellessa.

Tänään on ollut aurinkoinen päivä ja lämmintä on ollut +18 asteen tienoilla. Nurmikko vaatisi ehdottomasti jo leikkausta joten ehkä huomenna töiden jälkeen hyökkään sitten sen askareen kimppuun.