Aamulla alakertaan kahville kömpiessäni tiskipöydällä odotti yllätys. Pizzalaatikko jonka päällä oli karhu, kynä ja paperia.

Kuva%20744-normal.jpg

"Söisin pienen välipalan koska olen paha ja tyhmä karhu. Terveisin Karhu." Jännäksi asian tässä tekee se, että kyseinen karhu ei ollut aiemmin pahanteossa ollut Pekka Järvinen vaan toinen, vielä nimeä vailla oleva puinen karhu. Toinen jännä seikka on se, että tämä karhu toisti Pekan kirjoitusvirheen sanomalla "söisin" eikä "söin". Mitähän tässä talossa oikein tapahtuu? Ja mistä karhu sai rahat pizzaan?

Kyseinen karhuherra on Charlesin ostos Helsingin Kauppatorilta. Karhun on vuollut herrasmies nimeltä K. Söderlund jonka kanssa jutustelimme pitkät tovit hänen rustatessaan karhujaan torin vilinässä. Hän kertoili meille (sujuvalla englanninkielellä) tehneensä elämänsä aikana useamman parimetrisen karhun, miljoonittain näitä pieniä sekä kaikkea siltä väliltä. Käykääs tutustumassa!

Tänään on ollut sateista mutta silti aika lämmin sää, asteita noin +15. Öisin asteet jo kuitenkin laskevat alle kymmenen asteen ja sisällä on sen verran viileää, että vetäisin tänään ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen villasukat jalkoja lämmittämään.