Hyttysverkoista(kaan) täällä ei ymmärretä mitään joten siihen tarkoitukseen piti keksiä joku korvaava keino. Marssin päivän ratoksi noin parin mailin päähän Maypoleen ja siellä olevaan Wilkinson-sekatavarakauppaan. Sieltä kun löytyy kaikkea hajuvesistä maaleihin ja kissanruoasta lääkkeisiin joten oletin kyseisestä liikkeestä myös löytäväni ongelmaani ratkaisun. Ja löysinhän minä! Nimittäin mansikkaharson vai miksikä ikinä sitä haluaakaan nimittää. Siis se valkoinen höttöinen harso joka laitetaan esim. mansikoiden päälle suojaamaan niitä linnuilta ja kylmältä. Ostin parinkymmenen metrin pötkäleen ja siitäpä näppäränä tyttönä puuhastelen ikkunoihin hyttysverkot. Meillähän täällä talossa on tähän asti vallinnut sellainen mentaliteetti, että "kaikki eläimet saavat tulla ja asua ja olla ja elää" vaan eipä olekaan enää. Charles saa mennä elukoidensa kanssa vaikka parvekkeelle jos niin haluaa !

Tein reissun Maypoleen vähän kiertotietä, kävelin tuolta yläkautta enkä suoraan Priory Roadia eteenpäin. Tuolla ylhäällä kun on hauska kohta keskellä School Roadia, siellä on vanha silta josta yli mahtuu ajamaan vain yksi auto kerrallaan sekä myöskin kävelemään vain yksi jalankulkija kerrallaan. Englantilaisella kohteliaisuudella siitä selvitään kunnialla mutta mitenhän kävisi Suomessa? Kuka pääsisi ensin sillalle? Ehkä se joka ajaa isointa ja uusinta autoa. Kuvassa se silta ei tosin näytä yhtään lystikkäältä, pahoittelen.

Sain tehtyä ja palautettua laki ja etiikka-kurssin kotitehtävät eilen joten nyt pitää vain odotella tuloksia. Sieltä pitäisi tulla jonkinlainen todistus (siis jos kurssin läpäisee) ja sen lähetän sitten eteenpäin taas kerran sille farmaseuttiselle yhdistykselle. Joskohan pian sitten saisin ne luvatkin.

Charles on iltatöissä joten Camilla alkaakin nyt puuhata niitä hyttysverhoja paikoilleen. (Naapuri muuten grillaa jotain tosi herkullista josta tulikin mieleen, että meidän pitäisi ostaa grilli.) Lämmintä tällä hetkellä +18 ja saarivaltiossa muuten kaikki hyvin, mutta jossain tuolla pohjoisemmassa on näköjään joku ammuskellut ja tappanut ainakin 12 ihmistä. Hmmmmm eipä kuulosta oikein loppukevennykseltä tuo.