Kuten kaikki varmasti hyvin tietävätkin, niin meillä tykätään kovasti kissoista. Omaa sellaista ei tällä hetkellä talossa ole mutta kuka tietää mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Tässäkin naapurustossa kissoja on riittävästi meitäkin ihastuttamaan kuten myös vihastuttamaan. Etupihan pientä nurmikkolänttiä kun ainakin yksi mustavalkoinen katti käyttää julkisena vessanaan. Siitä on pikkuhiljaa kasvanut aikamoinen ongelma kun läjien kohdalta nurmikkokin on jo aivan ruskeaa ja kuollutta. Näitä vessakäyntejä saattaa joskus olla useampikin päivässä vaikka nurmikolle on ripoteltu jos jonkinlaista raetta ja suihketta kissoja karkottamaan. Charles on pari kertaa nähnyt katin itse teossa nurmikolla kyykistelemässä mutta ei ole saanut sitä peloteltua pois - tyyppi on vain hoitanut homman tyynesti loppuun ja sen jälkeen astellut ylpeänä matkoihinsa.

Netistä tilasin kokeeksi niin hyviä kuin huonoja arvosteluja saaneen ultraääneen perustuvan elektronisen karkottimen jolla oli hintaa parinkympin päälle.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Pömpeli toimii kahdella patterilla ja siinä on liiketunnistin jonka aktivoiduttua se alkaa lähettää ihmiskorvan ulottumattomissa olevaa ääntä jonka kissojen pitäisi kuulla ja siitä ärsyyntyä.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Kävin sen äsken virittämässä etupihalle, katsotaan miten käy. Jos jollain on hyväksi havaittuja vinkkejä moisen pulman ratkaisuun niin kaikki otetaan ilolla vastaan!

Charles on tällä hetkellä Atlantin yllä matkalla kohti Meksikoa ja Cancunin kenttää. Netistä voi kätevästi seurata livenä koko maailman lentoliikennettä sivustolta flightradar24.com. Hakuehtoja voi muuttaa mieleisekseen ja tässähän on jo kotvanen sitten kulunutkin koneita tutkiessa.

Vettä sataa taas ja iltapäivän käytänkin sitten siivoukseen. Sen jälkeen onkin pienten päiväunien aika. Nousin samaan aikaan kuin Charles eli kuudelta aamulla ja siinä vaiheessa kun mösjöötä tultiin hakemaan seitsemän jälkeen niin ei enää nukuttanutkaan.