Mari antoi Suomessa käydessäni lahjaksi kuumavesipullon, hot water bottle, ja se on osoittautunut kultaakin kalliimmaksi. Voe taivas miten on ihana nukahtaa kuumavesipullo kainalossa ! Kokeilkaa ihmeessä jos saatte jostain käsiinne kyseisen kapistuksen, ihastutte aivan varmasti. Englannissa käytetään myös sähköpeittoa vuoteen lämmitykseen mutta se kuulostaa aika vaaralliselta puuhalta. Kuvassa uusi ystäväni nimeltään Bob (jonka villapaita on oikeasti väriltään valkoinen, salama tai joku vääristää kuvan väritystä).

Eiliset ilotulitukset jäivät aika laimeiksi, ehkä ne olivat perjantaina kauneimmillaan ja lauantaiksi jäivät jämät. Ajeltiin hetkinen ympäriinsä ja pysähdyttiin pari kertaa kyttäilemään taivasta mutta ihan mitään maata mullistavaa ei näkynyt. Tultiinkin sitten kotiin ja katsottiin noin sadannen kerran Blues Brothers, yksi parhaista leffoista ikinä.

Tänään aamulla ajeltiin Oxfordiin kyttäilemään sitä samaa lintua jota jo viime viikonloppuna yritettiin bongata. Charles kielsi laittamasta kirkkaan keltaisia kumppareita jalkoihin, se kun kuulemma voi olla syynä siihen ettei lintuja ole näkynyt ! P*skat sanon minä! Tällä kertaa onni oli myötä ja noin vartin odottelun jälkeen (kera noin kymmenen äärimmäisen puheliaan kollegan) tirppa ilmestyi viereisen pellon yli menevien sähkölankojen päälle istumaan. Ja kyseinen lintu oli isolepinkäinen jota, yllätys yllätys, tavataan kaikkialla skandinaviassa joten kyseinen otus saattoi ihan hyvin olla muuttomatkalla vaikkapa Suomesta! Linnun nimi ei sano yhtään mitään mutta linnun ulkonäkö on ihan tuttu. Tyydyin sitten linnun sijaan kyttäilemään kiikareilla kaikkea mikä liikkui tiellä sekä pellolla olevia lehmiä, lampaita, vuohia ja poneja. Jossain vaiheessa sain käskyn olla hiljaa, ehkä siksi kun raportoin suureen ääneen pellolle jostain näkymättömistä, puskan takaa ilmestyvistä lehmistä joita kutsuin itsekloonautuviksi lehmiksi!

Parisen tuntia seurailtiin linnun (sekä omasta puolestani siis kaikkien muiden elävien olentojen) liikkeitä ja sen jälkeen ajeltiin Tescon kautta kotiin. Jälkiruoaksi ostettiin lintubongausta juhlistaaksemme caramel pudding eli karamellivanukas tai karamelli... mikä lie. Maailman ällöintä tavaraa, ja näin sanoo Camilla jolla on luultavasti tämän kansakunnan Suurin Makeahammas. Naama muuttui suurinpiirtein vihreäksi parin lusikallisen jälkeen! Sitä lisää siis!!

Lämmintä +5, tulee kylmä yö siis, ja Charles nukkuu sohvalla. Katsoo muka formuloita.

Hyvää syntymäpäivää omalle isälle, olette rakkaita siellä !