No ei nyt niinkään ehkä vesivahinko vaan muuten vaan probleemia suihkun kanssa, se on liruttanut vettä välikattoon varmaankin aikojen alusta asti eli siis vuoden verran. Silikonieristeessä (?) on ollut pieni reikä josta vesi on näppärästi päässyt karkuun, muhinut katossa ja lopulta perjantaina poksautti alakerran toimistosta kattolaattoja alas paljastaen koko komeuden. No, vuokraisännän kamu remonttireiska Paul tuli tänään arvioimaan mitä tuleman pitää mutta perin englantilaiseen tapaan ei juurikaan ollut huolestunut mahdollisista vahingoista. Meille tuli suihkukaapin reunoille uusi kerros silikonia ja alakertaan uusia laattoja ja siinä se hoitotoimenpide sitten olikin. Tuntuu siltä, ettei täällä tosiaankaan murehdita hometta tai mitään muutakaan. Ja sitten vielä pieni kevennys niille jotka eivät tarinaa tunne entuudestaan: Kun Charles muutti tähän asuntoon pesukone valutti vettä välikattoon ja poksautti alakerran toimistosta kattolaattoja alas .

Lähdin työmiehen alta pois puistoon kävelylle ja sehän on lähestulkoon sademetsä koko paikka. Ulkona on lämmintä, kosteaa ja sateista.

Sunnuntaina käytiin kaupungissa kuluttamassa aikaa ja sieltä seuraavanlainen näkymä:

The Malt House on aika kivalla paikalla, noin niinkuin pubiksi.

Seuraavat Suomivieraat saapuvat 2 viikon kuluttua, täytyykin miettiä valmiiksi muutama paikka missä voitaisiin päiväseltään käydä. Muuallakin kuin The Malt Housessa siis.