Charles on työreissulla Lontoossa ja kotiutuu luultavasti huomenna. Sehän tarkoittaa sitä, että kauppareissu piti hoitaa tavalla tai toisella omasta toimestani ilman autoa. Päädyin jälleen kerran siihen kaikkein helpoimpaan ratkaisuun, eli ruokaostosten tekemiseen netissä ja niiden kotiinkuljetukseen. Eilen illalla naputtelin tilauksen menemään ja valitsin toimitusajaksi tämän iltapäivän. Asda antaa kuljetuksilleen kahden tunnin ikkunat ja hyvinkin tarkasti näiden kahden tunnin puolivälissä auto kurvasi oven eteen.

Birmingham%202015%20001.jpg

Onhan siinä taas kaikenlaista järsittävää tuleville päiville. Charlesille tilasin vettä sekä pienissä, että isoissa pulloissa. Tyyppi kun ajelee tuolla ympäri maata niin nyt voin ainakin heittää auton perälle pakillisen vettä juotavaksi. Aina janon yllättäessä kun ei ole kauppaa lähellä niin näin ei pääse tulemaan hätä käteen. Kanaa, hedelmiä, leipää, jugurttia, juustoa, kasviksia, puolalaisia makkaroita ja odotetuin kaikista - suolatikkuja! Muistattehan ne ihanat suolatikut joita tuli jyrsittyä oravan lailla saunan jälkeen lauantaisin!? No, Asdasta niitä saa, puolalaisia sellaisia. Nyt pitää äkkiä hoitaa ruoanlaitto pois alta, että pääsee jälkkärisuolatikkujen kimppuun.

Tänään on ollut lämmin päivä ja tuulenvire on käynyt sen verran, että kaksi koneellista pyykkiä kuivui narulla ennätysajassa. Leikkasin nurmikon, imuroin ja jutustelin Skypessä Suomeen - siinä tämän päivän aktiviteetit.