Tämä päivä on kulunut puutarhassa töitä tehden. Aurinko on näyttäytynyt aina aika-ajoin pilvien lomasta eikä päivää voinut siis tuhlata sisällä istumiseen. Apurikin hiipi paikalle heti kun rikkaruohojen nyppiminen alkoi. Ei assistentista kyllä paljonkaan apuja ollut varsinkaan siinä tilanteessa kun piti miettiä, että onko maasta puskeva vihreä alku rikkakasvi vaiko ihan jonkinlainen kukkanen. Päätimme Archien kanssa yksissä tuumin nyppiä niistä puolet pois ja jättää puolet penkkiin joskus hamassa tulevaisuudessa tapahtuvaa lähempää tarkastelua varten.

Kuva%20377-normal.jpg

Kuva%20378-normal.jpg

Archie nautti päivästä ja seurasta.

Kuva%20380-normal.jpg

Kuva%20381-normal.jpg

Kuva%20382-normal.jpg

Työlistalla oli siis nurmikon leikkuu, rikkaruohojen nyppiminen sekä uusien taimien istutus. Usea tunti siinä vierähtikin ihan huomaamatta ja vielä on hommaa jäljellä. Onneksi puutarha ei ole tämän isompi niin sitä jaksaa hoitaa ja kiinnostustakin riittää. Vielä kun pääsisi grillaamaan! Siitä puuhasta Archiekin taitaisi tykätä.

Charles oli aamupäivän isällään auttelemassa jossain miesten hommassa ja tuli sieltä paketti kainalossa kotiin. Iskä oli lähettänyt poikansa mukana meille tuliaiset.

Kuva%20384-normal.jpg

Keitinpä siis kupposet kuumaa ja söimme tuliaiset parempiin suihin.