Välillä katuja tallatessa tuntuu kuin kävelisi vaaleanpunaisessa sateessa kirsikkapuiden pudottaessa kilvan terälehtiään. Niitä löytyy aina vähintään kourallinen muun muassa niskasta, kengistä, hiuksista, laukusta ja taskuista. Täällä on paljon kirsikkapuita ja kauniitahan ne toki ovatkin.

Netti takkuilee edelleen mutta ei enää läheskään niin paljon kuin aiemmin. Sain Charlesin jopa lähettämään sähköpostia palveluntarjoajalle, en tiedä onko sillä sitten tekemistä yhteyden paranemisen kanssa kun minkäänlaista vastausta sieltä ei ole kuitenkaan kuulunut.

Itse olen parin viime päivän aikana käynyt puhelimitse tiivistä keskustelua verottajan kanssa. Minulla kun on ollut työsuhteen alusta asti käytössä väärä verokoodi ja sitä virhettä olen nyt yrittänyt saada oikaistuksi. Verottajan mukaan minun olisi pitänyt työsuhteen alussa täyttää lomake P45 tai sen puuttuessa lomake P46, mutta kun sellaista en ole täyttänyt niin verokoodi on määräytynyt sen mukaan. Ihmettelin kovasti, että olisiko minun itse pitänyt tietää moisesta lomakkeesta kun työnantajan puolesta sellaista ei koskaan ole täytettäväksi tarjottu ja vastaus oli kyllä. No nyt tiedän! Mahdolliset veronpalautukset täällä muuten pitää itse hakea, niitä ei automaattisesti verottajan puolelta ilmoitella eikä palautella. Mitenkähän jäännösverot sitten? Todennäköisesti osaavat ne kuitenkin periä ilman verovelvollisen ilmoitusta.

Briteissä kuhistaan mahdollisesta lainmuutoksesta koskien kruununperillistä. Nykylain mukaan kruunun perii hallitsijan vanhin poika mutta hallitus pohtii parhaillaan voisiko lakia muuttaa niin, että esikoistytöllä olisi yhtäläinen perimysoikeus. Ruotsin malliin siis.

Ilokseni olen alan lehdistä lukenut muutamien suomalaisten yhtyeiden suuresta suosiosta Brittein saarella. Tällä hetkellä kuuminta hottia ovat ainakin Von Hertzen Brothers ja Michael Monroe yhtyeineen. Classic Rock-lehden mukaan Suomi on kaikella kunnioituksella liian pieni maa nerokkaalle, jännittävälle ja omaperäiselle Von Hertzen-veljeskolmikolle. Mike on puolestaan julkaissut levyn joka kuulemma tulee ehdottomasti kilpailemaan vuoden paras albumi-palkinnosta. Hienoa !

Aurinkoinen sää jatkuu ainakin pääsiäispyhien yli. Koko viikon on lämpötila roikkunut +20-22 asteessa ja ainakin 4 seuraavalle päivälle on luvassa +24 astetta.