Ei millään pysy pylly penkissä eikä sormet näppäimillä kun on miljoona hommaa tekemättä. Elossa siis kuitenkin ollaan ja Suomivieraatkin pääsivät kunnialla takaisin kotimaan kamaralle. Kiitos vielä kerran tuhannesti ihanista tuliaisista (kuten mm. Fazerin suklaasta, muumipyyhkeistä, ruisleivästä, unikko-astioista, salmiakista) ja kaikesta muustakin smiley! Käveltyä tuli paljon kun kierreltiin Lontoota, Stratfordia ja Birminghamia sekä vesisateessa että auringonpaisteessa. Siitä lisää myöhemmin.

Kiire johtuu lähinnä työasioista ja niihin liittyvistä hommeleista. Kehitin itselleni paniikin täydennyskoulutuksista, niitä kun täytyy kerätä vähintään 9 tapahtumaa vuodessa ja itselläni se on jäänyt vähän/hiukan/hitusen ajatuksen asteelle. Eilen innostuin suorittamaan netissä matkailijan lääkkeet-kurssia ja lisäksi töistä on 3 kansiollista materiaalia viikonlopun yli täällä kotona ja niistä pitäisi raapia kokoon osa täydennyskoulutuskerroista. Osan vaadittavista merkinnöistä olen tehnyt joko netissä tai erilaisissa koulutustapahtumissa mutta tiedot niistä ovat vielä kirjoihin ja kansiin laittamatta. Sain rekisteröinnin vajaa pari vuotta sitten ja täydennyskoulutuskansiossani taitaa olla tällä hetkellä viitisen kertaa kokonaisuudessaan sinne kirjattuna joten jäljessä ollaan. Miten se olisikaan helppoa täydentää tiedot sitä mukaa kun jotain suorittaa tai lukee mutku... sitku... Ja mikä tässä ehkä eniten ärsyttää on se, että kyseessä ei ole pelkkä listaus suoritetuista kursseista tms vaan kansiota täytettäessä pitää pohtia miksi, miten, koska ja mitäs sitten tapahtuikaan. Murr!

Palaan linjoille kun tämä paniikki on ohi tai ainakin helpottamaan päin! Siihen asti aurinkoista viikonloppua, meillä asteita nyt +14; aurinko paistaa ja puutarhakin kutsuu mutta vaiennan sen huudon. Tomaatit sain sentään istutettua isompiin purkkeihin. Nyt takaisin matkailun pariin.