Mihinkähän tuolla meidän ajanlaskulla on oikein kiire? Maaliskuuta mennään ja se tarkoittaa sitä, että muutosta tänne kaukaiselle rannalle on jo pian 1,5 vuotta. Hurjaa. En vieläkään koe olevani aivan täysin kotiutunut tänne ja välillä on kova ikävä "kotiin". Ehkäpä tuo työuran aloitus alkaa jo pian kotiuttaa tätä ihmistä kunnolla, siinä kun on pakko lähteä ulos, täytyy puhua ihmisille ja seurustella. Mietiskelin tuossa myös vielä Suomessa olevia tavaroitani jotka odottavat  laatikoissa noutajaansa velipojan ullakolla. Olisikohan niin, että jos en niitä kamoja ole 1,5 vuoden aikana tarvinnut niin en niitä tule tarvitsemaan jatkossakaan? En taida edes muistaa mitä kaikkea siellä on säilössä.

Moseleyssä asuva Niina käväisi päiväkahvilla ja toi emännälle kukkakimpun päivää piristämään. Vieressä oma viljelmä narsisseja.

Eilen töiden jälkeen käväisin Morrison'sissa, työpaikan vieressä olevassa ruokakaupassa. Siellä on ilmoitustaulu asiakkaiden ilmoituksia varten ja niitä tulee aina silloin tällöin lueskeltua vaikkei edes etsisikään mitään kummoisempaa. Tällä kertaa sieltä löytyi lappunen joka sai tirskumaan. Siinä myydään Winnie the Poo (Nalle Puh) bouncing chair eli lasten sitteri, hyvässä kunnossa ja kerran käytetty. Myyjältä on ilmoitukseen tosin lipsahtanut pieni kirjoitusvirhu, koska Nalle Puh on englanniksi Winnie the Pooh. Poo, kuten lapussa lukee, on suomeksi kakka . No pienet ja halvat on ilot.

Täällä on muuten roskia kaikkialla. En ole missään nähnyt näin paljon roskaa ja p*skaa turuilla ja toreilla. Muistin aina valittaa suureen ääneen Helsingin roskaongelmasta kaikille jota asia a) kiinnosti tai b) ei kiinnostanut, mutta täällä liikutaan kyllä aivan eri stratosfääreissä. Suorastaan hävettää! Roskiksia ei täällä juurikaan näe, omalta osaltaan kuulemma sen takia koska ne olisivat mainioita kohteita pommien piilottamiseen. No enpä tiedä voisiko maailman johtavia terroristijärjestöjä kiinnostaa enemmän Hall Greenin puiston roskikset vaiko esimerkiksi Lontoon olympialaiset vuonna 2012 tai kuninkaalliset häät huhtikuussa jos nyt tänne saarelle jonnekin pitäisi joskus pommi-iskuja tehdä.

Ulkona aurinkoinen päivä ja asteita +4. Nauttikaahan viikonlopusta immeiset!