Tänään sain puhelimitse sovittua ajan työ- ja eläketyyppien haastatteluun vakuutusnumeron saamista varten ja mukaan pitäisi ottaa vähintään (huom. siis vähintään) 6 todistusta henkilöllisyydestä. Kenellä oikeasti on niitä noin monta? Mulla virallisia löytyy 3 joten jostain on nyt sitten kaivettava lisää materiaalia. Mun nimellä ei tule mitään sähkö- tai kaasulaskujakaan, nehän on täällä saarella ihan käypiä henkkareiksi kun ne todistaa osoitteen jossa asuu. Birminghamin toimistoissa ei tosin ollut vapaita aikoja vielä huhtikuussakaan joten laittoivat mut sitten naapurikaupungin Coventryn haastatteluun jonne pääsen niinkin aikaisin kuin 18.3. Kysyivät tarvitsenko sinne tulkkia mukaan... ehkä se olis paikallaan kun en näköjään osaa edes aakkostaa, oli nimittäin aika haasteellista luetella nimi ja osoite kirjain kirjaimelta ihan kylmiltään ! Siinäpä mulle sitten uusi puuha päivien ratoksi; tavaamisharjoitukset.

Ulkona sataa räntää, lämmintä on +1 aste ja teekuppi käsissä lämmittää kummasti. Onneksi kävin jo kävelylenkillä niin ei tarvi lähteä ulos kastumaan, vaan voin keskittyä keittiön kaappien siivoukseen.

Ei siellä Lidlissä muuten mitään ruisleipää myyty. Näkkäriä, korppuja, lakkahilloa, silliä, pipruja, tanskalaisia karkkeja, pakastelihapullia... siinähän ne. Noita skandinaavisia herkkuja saa Ikeastakin joten ei nyt sitten tarvinnut kamalasti innostua. Josta tulikin mieleen, että Ikeasta jouluksi ostettu glögipullo on vielä avaamattomana kaapissa.