Näin pari kuukautta jälkikäteen siis! Leivoin iltapäivän ratoksi nääs Runebergin torttuja. Tai oikeastaan Runebergin lättysiä, reppanat kun eivät juurikaan kohonneet. Pitänee siis taas kerran konsultoida leipuri-isää ja kysellä missä meni vikaan. Korppujauhoja en meidän kaupoista ole löytänyt joten korvasin ne vaalealla leivällä jonka paahdoin, annoin kuivahtaa ja lopuksi pipensin taikinan sekaan. (Sana pipentää ei muuten taida olla ihan oikeaa, aitoa suomen kieltä mutta eihän tässä nyt mitään kielipoliiseja olla, eihän.)

Nuo plöröt eivät siis kohonneet eivätkä oikeastaan edes maistu Runebergin tortuilta ! Hilloa turahti liikaa ja rengas sen ympärillä on löysähköä ja leviävää laatua (eli laitoin liikaa vettä siis). No kyllä ne silti kauppansa tekevät ihan varmasti.