Kirjoitin tämän saman sepustuksen jo aiemmin mutta tallennusvaiheessa se näköjään hävisi jonnekin . Joten jos toinen versio tästä samasta pulinasta yhtäkkiä jostain pompsahtaakin esiin niin älkää välittäkö.

Englannissa pidetään tänään parlamenttivaalit ja naapurikirkko Haven Church oli muutettu meidän vaalipiirin äänestyspaikaksi. Aamu-uutisissa oli muuten juttua siitä, että jos paikallinen koulu toimii äänestyspaikkana niin sen koulun oppilaat saavat tänään ylimääräisen vapaapäivän. Täällä ei kyllä ihan kamalasti tuosta koulunkäynnistä perusteta, esimerkiksi vaalit tai lumisade menevät näköjään helposti oppivelvollisuuden edelle. Itse en saa näissä vaaleissa äänestää koska en ole tämän maan kansalainen mutta mielenkiinnolla on silti tullut seurattua kiivasta vaalitaistoa. Ehkä tosin osaltaan siksi koska siinä oppii uutta sanastoa.

Kävelin tihkusateessa "omaan" ruokakauppaan ja kovin oli hiljaista meidän kylillä. Liekö vaalipäivällä sitten jotain vaikutusta asiaan, ei voi tietää, mutta luulin äänestysinnokkuuden olevan täällä suurin piirtein samaa luokkaa kuin Suomessa eli kutakuinkin olematonta.

Mielestäni tämä kadunkulma on aina ollut jostain muusta maasta kuin Englannista, en tosin osaa selittää miksi. Jostain syystä siitä tulee niin erilainen fiilis.

Viikonloppu hurahtaakin sitten taas työn merkeissä, lupasin autella Charlesia ulkohommissa mutten vielä tiedä missä ja mitä teen. Aika näyttää.

Ulkona sataa vettä, lämmintä on +12 ja Antero-orava on tuhonnut parvekkeelta kukkaistutuksia sillä innolla, että joutuu kyllä pian nahaksi koko tyyppi. En tietenkään ääneen sano, että mitäs menin ruokkimaan... (Mutta mitäs menin ruokkimaan ).