Perjantaina illalla kurvasimme Lidliin katselemaan mitä skandiviikkojen tarjouksista olisi jäljellä. Ja löytyihän sieltä kaikenlaista kivaa. Suomalaista sinappia, varrasleipää, pipruja, turkinpippureita sekä ruotsalaisia kookospalleroita. Kitalaki onkin jo sitten sopivasti turkinpippureista rikki joten kiva on raapia sitä parkaa vielä varrasleivällä. Kaupan hyllyille meiltä jäi ainakin puolukkahilloa, mätitahnaa ja silliä.

Lauantaina iltapäivällä ajelin junalla Coventryyn Susannaa tapaamaan. Käväisimme Ikeassa ja siellä sitten muun muassa söimme. Ruokailumme keskeytti mies joka tepasteli seisomaan pöytämme päähän ja hetken hiljaisuuden jälkeen kysyi: "olette Suomesta vai?" Ja siis ihan suomeksi. Oli kuulemma bongannut Marimekon laukun ja kuullut suomenkielisen pölötyksen. Muutaman sanan siinä vaihdoimme ja kerroimme tyypille, että olemme menossa jääkiekkoa katsomaan josta hänkin sitten innostui ja lupasi myös lähteä paikanpäälle. Näimme miehen vielä stadionin ulkopuolella kun hän seisoi lippujonossa, meillä siis oli etukäteen ostetut liput taskussa. Ja kiva sinne oli taas raahautua, jäällä kun oli tällä kertaa myös suomalainen pelaaja Hull Stingraysin paidassa. Herra on nimeltään Matti Uusivirta ja siirtynyt tänne Espoon Bluesista. Hull voitti lopulta ottelun 6-5 mutta Uusivirta ei maalintekoon osallistunut.

Tänään aamulla lähdimme Charlesin kanssa reippailemaan joenvartta pitkin kohti Sarehole Milliä joka on noin 200 vuotta vanha mylly jossa toimii tätä nykyä museo ja jonkinasteinen taidegalleria. Sisälle emme kuitenkaan menneet vaan käännyimme kannoillamme ja palasimme toista joenrantaa pitkin takaisin kotiin. Aurinko lämmitti jo aika lailla vaikka asteita onkin vain +5.