Eilen ainakin Birminghamissa uutisten mukaan säästyttiin sen suuremmilta häiriöiltä ja hyvä niin. Huomenna eli vapaapäivänä on tarkoitus junailla heti aamusella kaupunkiin katsomaan voisinko auttaa paikkojen siivoamisessa vai onko kaikki työ sen suhteen jo tehty. Kuulin muuten tänään pomolta, että se suomalaisiakin tuotteita myyvä karkkikauppa Cybercandy oli tuhottujen liikkeiden listalla, pahus vieköön! Oli ollut uutisissa juttua juurikin siitä kaupasta. Enpä siis valitettavasti taida saada huomenna salmiakkia (vaikka voihan tosin olla niinkin, että musta herkku on jätetty koskemattomana hyllylle kun ei ole kelvannut kenellekään) !

Töistä kotiin kävellessäni bongasin taas useita poliisiautoja sekä myös polkupyöräpoliiseja. Kivahan se on tietää, että joku valvoo meikäläistenkin turvallisuutta. Keskustan kaupat tai ainakin Bullringin ostoskeskus sulki ovensa tänään klo 18 rauhallisemman eilisillan jälkeen, saa nähdä josko aukioloajatkin pian normalisoituvat vai onko tämä vain tyyntä toisen myrskyn edellä.

Perjantai ja lauantai ovat itselläni viikon vapaapäiviä ja sunnuntaina onkin sitten taas töitä. Tämä päivä oli suhteellisen lämmin, parisenkymmentä astetta kivan pienen tuulenvireen kera. Huomenna luvassa pilvisempää mutta lämpötila pysyttelee samoissa lukemissa.