Aamulla näky oli tämä:

Kuva%20154-normal.jpg

Kissalan pojat ovat näköjään taas ilakoineet ja kisanneet uudessa lumessa.

Kuva%20155-normal.jpg

Ja päivän aikana lumi muuttui sohjoksi ja mössöksi joka kasteli kengät ja sukat läpimäriksi. Tämä on ehkäpä se kaikista eniten inhoamani asia koko maailmassa. Eikä tässä auta edes kumpparit kun niissä on (edelleenkin) se reikä ja toisekseen koska ne ovat töissä. Tai no, eivät ne kumpparit tietenkään ole töissä vaan unohdin ne viime viikolla pukuhuoneen nurkkaan ja siellähän lepäävät edelleen.

Eilen oli laskiaistiistai ja täällä se kulkee nimellä Pancake day, lättypäivä. Charles tekaisikin töistä tultuaan meille plätyt suklaalla koristeltuina. Itse tosin eniten tykkään plätyistä mansikanmollukoiden kanssa kuten Hermanni konsanaan mutta ei tuokaan huono vaihtoehto ollut.

Kuva%20158-normal.jpg

Aamulla suklaata löytyi sohvasta, kuiva-ainekaapin reunasta sekä Charlesin auton penkistä.

Suklaatia ja plättyjä nautiskeltuani tänään olikin sitten aika hammaslääkärin. Odottelin vuoroani melkein puoli tuntia kun Helenillä olivat ajat myöhässä.

Kuva%20163-normal.jpg

Pöydällä muodikkaasti autolehtiä ja marraskuinen naistenlehti. Niitä en jaksanut selata vaan keskityin lukemaan lappusta johon hammaslääkäri merkitsee hoidot ja maksun perusteet. Siinä onkin muuten aikamoinen lista josta valita etninen alkuperä.

Kuva%20164-normal.jpg

Hampilääkäri paikkasi pienenpienen lohkeaman vanhasta paikasta ja kokonaisuudessaan makoilin Helenin tuolissa ehkä noin 10 minuuttia. Hintaa tälle ilottelulle kertyi £48 ja kyseessä on siis julkisen puolen hammashoito. Taidan olla väärällä alalla.

Kidutuspenkistä päästyäni hyppelin kauppaa kohti. Charlesin kasvisruokavaliokokeilu (olipas pitkä sana!) jatkuu joten sitä varten tarvitsin lisää aineksia. Yleensä en tässä kaupassa käy kun se tuppaa olemaan muita kauppoja kalliimpi, mutta se on hammaslääkärini lähellä ja kotimatkan varrella ja lisäksi sieltä saa kivaa vaihtelua ostoksiin kun eri kaupoissa on tietysti eri valikoima tuotteita.

Kuva%20165-normal.jpg

Lumisade muuttuu hiljalleen vedeksi ja huomenna pitäisi jälleen olla kymmenisen astetta lämmintä. Toivottavasti pääsenkin taas polkaisemaan pyörällä töihin.