Viikonloppuna pörräilimme Norwichin seudulla, tietenkin lintuja bongaillen. Tapasimme 3 harvinaista (ja erilaista) sorsaa jotka kyllä valitettavasti toiselle meistä näyttivät ihan vaan tavallisilta sorsilta. No kuitenkin, lämpimistä vaatteista huolimatta paikallaan seisoessa tuli välillä vähän kylmä ja nyt kurkku on karhea ja nenä vuotaa. Onneksi apu on lähellä ja tänään ennen työvuoron alkua ostinkin apteekista ison pussillisen rohtoja oireita lievittämään. Lisäksi olen nauttinut teetä ja hunajaa oikein urakalla, en todellakaan suostu sairastumaan ilman vastarintaa.

Charles lähti reppu selässä aamulla junalla Lontooseen ja palajaa toivon mukaan keskiviikkona. Torstaina ja perjantaina täällä meilläkin alkaa taas pakastaa, luvassa on ainakin tämänhetkisen ennusteen mukaan -5 astetta ja lumisadetta. Viikonloppuna saamme siis tehdä viimeisiä jouluostoksia kunnon talvisäässä. Joulusta puheenollen, meilläkin nurkassa nököttää pieni joulukuusi. Ei tosin aito sellainen vaan tekokuusi, noin metrin korkea, ja ihan kivan näköinen koristelun jälkeen. Siinäpä meidän taloutemme joulukoristelu taitaakin enemmän tai vähemmän olla, päätimme yksissä tuumin jättää jouluvalot hankkimatta kun muutenkin talvella on aina iso sähkö- ja kaasulasku. Seuraavan kerran kun saan autokyydin kauppaan ostan vielä jonkinlaisen joulukukan pöydälle ja sitten saa puolestani joulu tulla.

Kuvassa vielä maisema Norwichista, siellä oli aika karun näköistä kun aurinkokaan ei paistanut.

Arvon kollegoille sen verran apteekkiasiaa, että täällä antibioottimikstuurat sekoitetaan hanaveteen eikä vettä todellakaan punnita, määrä on 80 ml eikä esim 80,5. Ja Remeron on täällä nimeltään Zispin. Ja vielä, pakkaukset ja etskut ovat ilman vnr-numeroita joten tarkkana kuin porkkana on oltava ain.

Lämmintä 3 astetta ja koska huomenna on roskapäivä niin nyt täytyykin lähteä heittämään jätesäkki tien varteen ennen kuin unohtuu.