Erään kahvilan naistenhuoneessa oli seuraavanlainen huoneentaulu muistuttamassa tärkeistä säännöistä. Kyseessä taitavat olla jopa ihan aidot ja oikeat poikainkoulun ohjeistukset siihen, miten hotelli helpotuksessa toimitaan.

Kuva%20373-normal.jpg

1. Pysyäksesi terveenä ja vahvana sinun tulee käydä klosetissa kerran päivässä riippumatta siitä onko siihen tarvetta vai ei. Sinun tulisi käydä samaan aikaan joka päivä ja paras aika tähän toimintaan on aamiaisen jälkeen.

2. Jos sinun pitää käymän klosetissa enemmän kuin 2 kertaa päivässä sinulla on ripuli ja siitä olisi kerrottava lääkärille välittömästi.

3. Jos kuluu 2 päivää tai enemmän ilman minkäänlaista toimintaa on suositeltavaa käydä sairastuvalla hakemassa avaavaa lääkettä.

4. Jos nielet ruokasi pureskelematta siitä seuraa kipuja ja lisäksi teet itsesi sairaaksi ja vessakäynnit epäsäännöllisiksi.

5. Ainoastaan tarjolla olevaa paperia saa käyttää.

6. Älä tunne häpeää vaan kerro heti lääkärille jos tunnet itsessäsi olevan jotain vikaa.

7. Muista, ettet koskaan ole täysin piilossa muiden katseilta ja senpä takia omien ruumiinosiesi kanssa leikkiminen on äärimmäisen vaarallista ja tuhoaa koko elämäsi. Sillä ei ole väliä näkeekö sinua kukaan niissä puuhissa koska Luontoa et voi huijata.

8. Muista, että ainoastaan pedot ja metsäläiset tuhrivat vessan ovia ja seiniä, leikkivät siellä tai seisovat istuimella. Kaikki näistä teoista kiinni jäävät piiskataan. Jos vessasta löytyy kirjoituksia eikä syyllistä tähän tekoon saada kiinni, kaikilta opiskelijoilta perutaan lomat.

9. Vaatimattomat ja kunnolliset pojat eivät keskustele vessassa eivätkä muutenkaan koskaan lausu ääneen mitään, mitä eivät voisi sanoa äitiensä edessä.

10. Likaisen mielen omaavalla pojalla on sairas ruumis. Hän tulee aina olemaan surkea, likainen peto joka on huono leikeissä ja töissä.

Hmmmm... täytyy sanoa, että tänä päivänä on omena pudonnut aika kauas tästä puusta. Hauska silti! Tosin enpä tiedä miksi tämä oli naistenhuoneen seinällä kun on noin selkeästi miessukupuolelle suunnattu.

Loppuviikko kuluu ahkerasti ylitöitä tehden erään kollegan lomaillessa. Huomenna ja perjantaina olen vuorossa klo 8.30 - 19.00 eli koko pitkän päivän. Aurinko on paistellut nätisti viimeiset pari päivää mutta nyt saisi omasta puolestani siis alkaa sataa! Maanantai on täällä vapaapäivä kuten vapunpäivä tänään Suomessa, joten parin päivän rupeaman jälkeen onneksi on 3 päivää vapaata. Charles taitaa tosin olla työvuorossa koko pitkän viikonlopun joten ehkäpä pääsen taas assisteeraamaan.