Tulivuorihan siellä taas näyttää taivaan merkit ja tuhkapilven odotetaan leviävän Euroopan ylle huomenissa. Eihän siinä muuten mitään mutta torstaina odottelemme serkkulikkaa seurueineen meille kylään. Aikuisethan siinä vielä jotenkuten tuhkan kanssa pärjäisivät mutta mukana on myös pikkuherra jonka kanssa ei varmastikaan olisi kovin mukava jäädä jumiin matkan varrelle. Peukut ja varpaat pystyyn, että lennot lennetään ajallaan ja turvallisesti mennen tullen !

Tänään oli työpäivä ja sainkin tehtyä tosi paljon hommia jotka viikolla tahtovat kiireen takia jäädä tekemättä. Toin vielä kotiinkin paperihommia kun Charles on tämän illan pois jaloista. Tyyppi lähti ystävänsä Timin kanssa Rushin keikalle joka on kuulemma 3 tuntia kestävä spektaakkeli. Saanpa rauhassa tehtyä työt pois alta niin ehdin sitten lekotella vieraidenkin kanssa ilman, että tekemättömät hommat kaihertavat takaraivossa. Itsellä kun on sellainen vaiva, että kaikki pitäisi saada hetijustnyt tehtyä ja selvitettyä eikä mitään voisi jättää roikkumaan ja vaivaamaan.

Töiden jälkeen käväisin ruokakaupassa ja sieltä tallustelin kotiin ja skypeen höpöttelemään Marin kanssa. Olipas taas kiva jutella ja maailmakin parani kummasti.