Siis että meillekin tuodaan maito lasipulloissa portaille odottamaan! Ihan vaan sen takia kun se on niin söpöä ja omituista ja sen takia kun Hyacinth Bucketillekin tuodaan maito lasipulloissa portaille odottamaan. Täytyy laittaa Charles asialle selvittelemään meidän naapuruston maitomiehen metkuja.





Ja Hyacinth muistaa aina pitää huolen siitä, ettei kierrätyspullo ole häntä ennen käynyt kenenkään huonompiosaisen kodissa koska sellaisen jäljiltähän hän ei voisi pulloa eikä maitoa hyväksyä. Ihana Hyacinth!

Tämän päivän on satanut vettä, yllätys yllätys. Lähdin silti kävellen vähän isompaan kauppaan joka sattuu sijaita melkeinpä työpaikan vieressä. Eli siis vapaapäivänäkin on väkisin tungettava juuri sinne suuntaan. Joskus aikoja sitten olen kertonut työmatkastani joka osin kulkee myös ihanan vihreän ja kukkivan puistopätkän läpi. No, nyt siellä näyttää tältä.



Huhujen mukaan paikalle rakennetaan supermarket-ASDA. Sinällään tämä on hyvä uutinen, sillä ASDA on ihan jees kauppaketju ja kyllähän uusi veri tuo tullessaan myös uutta valikoimaa ja vaihtelua mutta että menivät ja laittoivat tuon kivan puistonpätkän pakettiin!

Nyt asteita +11 ja sadekin taukosi hetkeksi. Huomenna menen töihin ja sunnuntaina olisi jo päästävä leikkaamaan nurmikko. Sinne eksyy. Hyvää viikonloppua smiley