Adoptoin itselleni suloisen vauvan, amurinleopardi-sellaisen! WWF:n arvion mukaan kyseisiä leopardeja on koko maailmassa jäljellä 30-35 yksilöä ja yksi niistä kuuluu nyt mulle, pelkästään ja ainoastaan mulle! Leopardilta tulee 3 kertaa vuodessa kirje jossa hän kertoilee kuulumisia ja lähettää siinä ohessa kuvia ja tarroja ynnä muuta kivaa. Ja mikä parasta, leopardi maksaa vain £3 kuussa. Ihan alea. Charles-parka varovasti siinä adoptioprosessin tiimellyksessä tosin tarkensi, että "tajuathan sä ettei se leopardi tule tänne meille kotiin asumaan". Höh.

Työmatkaan tulee pieni muutos kun menivät sulkemaan käyttämäni oikotien jonkunlaisen kaivuutyön alta. Pitää siis keksiä suunnitelma B joka käytännössä tarkoittanee sitä, että matkaan menee noin 20 sekuntia pidempään.



No mikäs siinä, kyllä näitä maisemia katselee vaikka vähän pidempäänkin.









Yksi roska päivässä, eh?



Meidän naapurustossa pyörii kissalan poika poikineen. Archien lisäksi täällä patsastelee 3 mustaa tyyppiä ja yksi, vain kerran nähty nätti tapaus.



Odotin bussia pysäkillä, joka on väärinpäin.



Tänään käväisin Suomikoululla tiskaamassa. Sain palkaksi korvapuustin ja kotiinviemisiksi 4 reissumiehen kokoista ruisleipästä. Menen siis toistekin.

Lämmintä +12 astetta ja ei oikein tiedä sataisko vai paistaisko.