Meidän lähistöllä asuva Maija on muuttamassa eteläiseen Englantiin miehensä kanssa ja ensi viikolla on suunnitteilla pitää pienimuotoinen pakkausoperaatio meidän suominaisten kesken. Kävin Card factoryssä hakemassa Maijalle näkemiin ja näkemisiin-kortin ja siinähän olikin etsiminen. Hyllyt olivat täynnä joulukortteja.

Kuva%20745-normal.jpg

Muut kortit oli pukattu perimmäiseen nurkkaan mutta löytyivät viimein.

Meillä on joulukortit ostettu jo useana vuonna hyväntekeväisyysjärjestöltä nimeltä Royal society for the protection of birds eli kuninkaallinen lintujensuojelujärjestö. Tämän vuoden kortit aiomme ostaa aivokasvainyhdistykseltä eli Brain tumour charityltä ja näköjään aikainen lintu madon nappaa joten pitääkin siis laittaa kortit ostoslistalle.

Tänään oli aamulla tosi kalseaa ja synkkää ja vuoteesta ylös pääseminenkin oli sen mukaisesti erittäin hidasta ja halutonta. Päivän mittaan sää kuitenkin kirkastui ja töistä päästessä aurinkokin pilkahteli niin iloisesti, että asteet nousivat lähelle kahtakymmentä. Viikonloppuna toivottavasti saamme nauttia samanlaisesta säästä, kukkapenkki nimittäin kaipaisi hellää huolenpitoa.