Rollarit juhlistavat tänä vuonna 50-vuotispäiviään ja sen kunniaksi päättivät järjestää konsertin Lontoon Hyde Parkissa. Paikalla oli 65 000 ihmistä - minä ja Charles siinä seassa. Itse en erityisen innokas yhtyeen fani ole mutta mielelläni silti mukaan lähdin. Ilmakin suosi juhlijoita kun meille saapunut helleaalto nosti lämpötilan lähelle +30 astetta. Ajelimme Lontooseen lauantaina aamulla, vietimme päivän kaupungilla ja illan keikan jälkeen hyppäsimme takaisin autoon ja suuntasimme nokan kohti kotia. Matkoissa vierähti pari tuntia suuntaansa joten eipä tuo pääkaupunki meistä nyt niin kaukana kuitenkaan ole, jotenkin se vain tuntuu olevan pitemmän matkan päässä.

Kuva%20028-normal.jpg

Pääsisäänkäynti kuvan vasemmassa reunassa veti ihmisiä nopsaan tahtiin sisään, ei siinä kauaa tarvinnut jonottaa kun olikin jo aika astua puiston uumeniin.

Kuva%20035-normal.jpg

Päälava kuvan keskellä puiden reunustamana ja sen molemmin puolin oli kaksi isoa screeniä joista näki lavan tapahtumat erittäin hyvin. Itse jäimme patsastelemaan suurinpiirtein puoleen väliin puistoa kun emme viitsineet lähteä tungeksimaan yhtään lähemmäs.

Kuva%20036-normal.jpg

Tarjolla oli karnevaalikulkueita, karuselleja, ruokaa, juomaa, mitä vain saattoi kaivata.

Kuva%20041-normal.jpg

Kuva%20048-normal.jpg

Kuva%20045-normal.jpg

Kuva%20050-normal.jpg

Kuva%20055-normal.jpg

Koko kaksituntisen konsertin ajan karuselli huristeli menemään.

Kuva%20057-normal.jpg

Jossain vaiheessa Charles tuumasi, että taidan olla enemmän kiinnostunut karusellista kuin Rollareista.

Lontoossa oli aivan kamala tungos kaikkialla joten siellä ei tullut hirveästi aikaa vietettyä. Käväisimme parissa levykaupassa Sohossa, Suomikirkolla Rotherhithessä sekä Scandinavian Kitchenissä syömässä parit lihapullat ja tekemässä hieman ostoksia. Suomikirkolla kävimme lounaan toivossa, siellä kun on aiemmin ollut tarjolla monenmoista suomalaista herkkua lounastajille sekä kahviseuraksi, mutta nyt lounaaksi oli saatavilla kasvispihvejä ja muusia joka ei sitten lopulta niin paljon meitä kiinnostanut. Ostimme siellä olevasta pienestä Suomikaupasta Charlesille kurkkusalaattipurkin sekä matkaevääksi pari karkkipussia, siinä kaikki.

Kuva%20009-normal.jpg

Nyt täytyy lähteä katselemaan huomiselle työvaatteita ja muutenkin iltapuuhiin - taas on viikonloppu vierähtänyt vauhdilla ohi. Ulkosalla on vieläkin asteita +25 joten lämmin yö on tulossa, samoin kuin ennusteiden mukaan koko loppukuu!