Niinpä niin, pikainen kosmeettinen korjaustoimenpide ei siis pysäyttänyt vettä valumasta edelleen välikattoon ja nyt meillä sitten ollaankin suihku- ja ammekiellossa ties kuinka kauan, ainakin siihen asti kunnes remontti-John on miettimisensä miettinyt ja pääsee paikanpäälle katsomaan tilannetta. Onneksi väki alakerran toimistossa on mukavaa ja he ymmärtävät kyllä, ettei meillä ole pahoja aikeita emmekä tahallamme aiheuta vuotoja. Taidan leipoa heille jotain kivaa sitten kun tämä show on (toivottavasti) lopullisesti ohi. Charlesin vanhemmat asuvat meiltä noin 15 minuutin ajomatkan päässä joten suihkuttomuus ei tosin tuota meille aivan ylitsepääsemättömiä ongelmia ja kyllä sitä vanhakin vielä taipuu pesemään hiukset kylpyhuoneen käsienpesualtaassa jos on pakko, tulipahan sekin kokeiltua.

Ja jos tuossa nyt ei ollut tarpeeksi, niin sainpa vielä kirjeen farmaseuttiselta yhdistykseltä Lontoosta. He eivät vieläkään voi hyväksyä hakemustani vaan tarvitsevat papereita joita ei yksinkertaisesti ole saatavilla, ei Valvirasta, ei yliopistolta eikä edes Opetusministeriöstä. Sen lisäksi minun on käytävä kurssi "farmasian etiikka ja lait UK:ssa" joka ei todellakaan ole ilmaista huvia. Loppuhuipennuksena he haluavat kirjallisen selvityksen siitä miksen ole ollut töissä tämän vuoden puolella... No tuota, ehkä olen odottanut heiltä lupaa tehdä töitä.

Siirrytäänpä hauskempiin aiheisiin , onneksi niitäkin on. Esimerkiksi intialainen ravintola Lasan joka voitti arvonimen The F Word’s Best Local Restaurant 2010 eli siis julkkiskokki Gordon Ramsayn luotsaaman Englannin "paras paikallinen ravintola"-kilpailun. Pääpaikka heillä on Birminghamin keskustassa mutta meidänkin kulmilta löytyy Lasanin take away-ravintola. Olipas taivaallisen hyvää ruokaa!

Englannissa autokoulussa olevat joutuvat ajelemaan iso L-kirjain katolla. Näin muille tiellä liikkujille selviää jo kauas, että ratissa tunaroiva kaveri on opetteleva kuski, "learner". Sitten kun inssi sun muut on hyväksytysti ohi ja käteen tupsahtaa väliaikainen ajokortti, kirjaimeksi vaihdetaan P, "provisional driver", jolloin tosin ei tarvitse enää kuljetella isoa pömpeliä auton katolla vaan isot P-kirjaimet asennetaan auton eteen ja taakse. Ne saa kai sitten ottaa pois kun saa pysyvän ajokortin. Mietinkin tässä, että sitten kun alan ajaa täällä autoa niin hommaan isot vilkkuvat ja välkkyvät L-kyltit katolle mieluiten varoitusäänen kanssa ! Osaavatpahan ainakin varoa ja väistää.