Vettä tulee välillä ihan taivaan täydeltä ja siivottuani asunnon hyppäsinkin kirkkaankeltaisiin kumpposiin ja suuntasin puistoon. Joku ohikulkija muuten siellä joskus kommentoi kumppareistani ääneen, että kivat kengät. Oliko se sitten sarkasmia vai ei, sitä en erottanut.

On monta kertaa pitänyt ottaa kuva söpöstä liikennemerkistä ja nyt sain senkin toteutettua. Toivottavasti kuvasta saa jotain selvää, mutta kyseessä on siis sorsamerkki joka on aika liikuttava. Älä aja päälle, toivoo sorsaperhe.

Koko aamupäivän lauleskelin Kummelin Tango Vibratoa. Tiedättehän: "Päässä liikkuu ei mitään, aivoissa toimii ei mikään, ainoo mi toimii on vibrato"! Mistä lie sekin tuli, ei mitään tietoa. Ehkä se jotenkin sitten kuvaa allekirjoittaneen elintoimintoja. Ja ralli jatkuu: "Suolessa liikkuu ei mikään, housuissa toimii ei mikään"! Hihhih!

Tulevana sunnuntaina täällä vietetään äitienpäivää mutta me juhlistamme sitä jo huomenna kun kaikki asianosaiset pääsevät silloin paikalle. Mukana Charlesin vanhemmat, sisar poikaystävineen ja me kuninkaalliset. Luvassa perinteinen juhlapäivän ateria eli siis edullista ja hyvää, mutta niin kovin rasvaista ja tönkköä pubiruokaa. Täällä ei juurikaan salaatteja tai mitään kevytversioita saa vaan yleensä vihreän virkaa lautasella toimittaa kasa herneitä. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Skotlannin paikallinen herkku on muuten friteerattu Mars-patukka. Mahtaa olla äklö mutta söisin! Skoteissa voisikin laatia erittäin mielenkiintoisen menun, pääruokana haggis ja jälkkärinä friteerattu suklaa. Alkuruokaa ja juomaa täytyy vielä miettiä.

Kotoväen lähettämä paketti saapui perille vihdoin ja viimein, kyllä sitä odotettiinkin. Ruisleivissä ei ainakaan päälle päin näyttänyt olevan mitään vikaa ja kun hotkaisin ensimmäiseen hätään jälkiuunileipää niin se maistui juuri niin hyvältä kuin pitääkin. Fazerin sininen menee salamannopeasti parempiin suihin sekin. Kiitos äiti, isä ja pikkuveikka !