Tänään ovat kaupungin pojat koneineen olleet asialla ja ulkona leijailee ihana vastaleikatun nurmikon tuoksu! Olivatpa vielä malttaneet leikatessaan tosi tarkasti kiertää kaikki villinä kasvavat narsissi- ja krookusryppäät joten saavat nekin vielä kukkia rauhassa.

Aamulla tallustelin omaan Yardley Woodin terveyskeskukseen varaamaan aikaa hepatiitti B-rokotetta varten, se kun täytyy töiden puolesta olla ja firma maksaa kulut jälkikäteen kuitteja vastaan. Ajan varaaminen ei sitten ollutkaan niin yksinkertaista, vaan koska kyseessä on työpaikkaa varten tarvittava rokote, se annetaan toisessa paikassa nimeltään Goodrest Croft Surgery. Kyseessä on NHS- eli julkinen terveyskeskus jonne marssin ja josta sain sitten varattua ensimmäisen rokoteajan ensi keskiviikoksi. Sain mukaani kotona täytettäväksi lomakkeen "temporary services" koska en normaalisti kuulu tämän terveyskeskuksen palveluiden piiriin. Kävelymatkaa meiltä omaan terveyskeskukseen on noin vartin verran ja tähän Goodrestiin (=hyvälepo) meni köpötellen puolisen tuntia.

Puistossa on kamalasti elämää ja meteliä, osa linnuista hautoo jo munia ja osa vasta pörhistelee ja pullistelee mieluisan kumppanin toivossa. Joutsenetkin ovat taas saapuneet lammelle pitämään jöötä, niitä oli aamulla siellä 3 kappaletta. Puistossa alkaa myös vihertää jo kivasti.

Illalla Charlesin päästyä töistä ajelemme Wolverhamptoniin katsomaan bändiä nimeltä Kyuss. Huomenna menen töihin pariksi tunniksi ja sunnuntaina onkin sitten se jo aiemmin mainitsemani äitienpäivä. Rauhallinen viikonloppu siis edessä.

Nyt asteita +15 ja tuuli riepottaa pyykkejä parvekkeella aikalailla. Nauttikaa viikonlopusta