Alkaa muuten pikkuhiljaa mennä ihan totaalisesti hermot tämän vuodatuksen kanssa. Tekstiin ei saa lisättyä kuvia eikä siihen liittyviin sähköpostitiedusteluihin vastaa kukaan. Tässäpä taas siis tiivistetty teksti viikon tapahtumista ilman kuvan kuvaa.

Viikko on taas kerran mennyt töissä, töissä ja töissä. Ylitöitä tulee mittariin tasaista tahtia ja senpä takia viikonloput ovatkin nyt kovin kiireisiä kun ei viikolla ehdi tehdä mitään shoppailuja tai kotitöitä. Tänään lähdin aamusella kaupunkiin Susannaa tapaamaan ja pari pientä joululahjan poikastakin tarttui haaviin kun pörräsimme uudessa ostoskeskuksessa, Grand Centralissa. Kävimme lounaalla ja kahvittelimme ja näiden aktiviteettien parissa kuluikin sitten melkein koko päivä. Tulin juuri äsken kotiin ja matkalla törmäsin Halloween-asuisiin lapsukaisiin jotka kulkevat ovelta ovelle karkkia kerjäten ja jos karkkia ei tule niin sitten on kepposia luvassa. Meillä on ovessa hyvin tylsä ja lyhytsanainen lappunen joka kieltää karkkeilun ja keppostelun, meillä kun ei Halloweenia juhlita. Ainakin tähän asti lappu on toiminut hyvin eikä kukaan ole oven takana koputellut eikä keppostellut.

Huomenna lähden taas reissun päälle kun ajelehdin junalla Lontooseen entistä työkaveria Petraa tapaamaan. Petruska on matkannut tänne Uusi-Seelannista kuukauden ajaksi ja lähtee ensi viikolla takaisin lämpimiin maisemiin, joten vähän viime tippaan menee meidän treffit mutta menköön. Otan junan Lontooseen heti aamusta ja tulen illalla takaisin joten siinä kuluu sitten huominen päivä.

Senpä takia äidille tiedoksi, että en pääse huomenna skypeilemään vaan treffit pitää siirtää ensi viikolle. Luulisin pääseväni aikaisin töistä ainakin parina päivänä joten höpötellään silloin.

Kivaa lauantai-illan jatkoa kaikille!