Tänään piipahdimme Charlesin kanssa kaupungissa ostoksilla. Kirjakauppa Waterstones meillä oli mielessä kun Charles tarvitsi kokoelmiinsa jonkun tietyn lintukirjan. New Streetillä oleva Waterstones on tosi kaunis, vanhassa rakennuksessa ja monessa kerroksessa oleva kirjakauppa jossa aikaa kuluu ihan vain katsellessakin.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Ja katselinhan siellä minäkin. Nämä autocorrect-vitsit (eli ennakoiva tekstinsyöttö jossa puhelin muuttaa kirjoittamasi sanan ihan joksikin toiseksi) jaksavat aina naurattaa. Selasin pari kirjaa läpi ja välillä hihitin ääneen kunnes muistin, että en ole yksin.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

En käännä näitä suomeksi koska ne ovat rumaa kieltä. Terveisiä äidille.

Birmingham%202014%20007-normal.jpg

Waterstonesilta käppäilimme kohti The Cubea ja käväisimme katsomassa miltä se sisältä päin näyttää.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Olihan siellä ainakin leijuva mies pallon perässä. Talo on täynnä toimistoja mutta siellä on myös ravintoloita ja aivan ylhäällä on kuulemma coctail-ravintola josta on huikea näköala. Sinne emme kuitenkaan tällä kertaa pyrkineet vaan lähdimme pian talsimaan autolle ja kurvasimme kotia kohti.

Kotona karautin taas takapihalle ja kukkapenkin kimppuun. Nyt on enimmät rikkaruohot (ja varmasti myös suuri osa kukista) kitketty ja saamme alkaa suunnitella seuraavaa siirtoa. Kaverina työmaalla oli tämä herra:

Birmingham%202014%20009-normal.jpg

Lähelle tuo tyyppi ei päästänyt mutta jutteluetäisyydelle kuitenkin. Yritin kissaherralle jutellessani myös irrottaa tuota kuvassa vasemmalla näkyvää levyä joka on ruuvattu puunrunkoon kiinni mutta en onnistunut, sen verran tiukasti se on siihen isketty. Levyn tarkoitusta emme tiedä, onko sitten näköesteen virkaa toimittamassa vai mitä, mutta se saapi lähteä kunhan Charles pääsee siihen käsiksi.

Huominen meillä vielä lomaillaan joten ehkä puutarhailu jatkuu silloin. Kivaa viikon alkua kaikille!