Töiden jälkeen puoli kolmelta polkaisin kovalla kiireellä kotiin jopa ihan ennätysajassa! Kova oli hoppu päästä puutarhaan mylläämään kun sää oli kovinkin suotuisa. Vieläkin ollaan hitusen alle +20 asteessa ja kylläpä se tuntuukin kivalta kylmyyden ja sateen jälkeen. Yksi päivä tätä suvea taisi tosin olla luvassa kun huomiselle on taas jo sadetta tiedossa mutta sainpa suurimman osan hommista tehtyä. Leikkasin nurmikon, siistin etupihan kivetyksen väleistä pursuavat rikkaruohot sekä puuhastelin vihannes- ja kasvistarhan parissa. Raparperi on kasvanut kovasti ja mansikkaakin on luvassa. Tai siis ainakin yksi mansikka!

Kuva%20658-normal.jpg

Ja tämänkin prinsessan kasvatin ihan itse omin pikku kätösin (eli siis prinsessa kasvoi ihan itse kukkapenkissä):

Kuva%20659-normal.jpg

Tämän arvelisin olevan laventeli mutta ihan satavarma en uskalla olla.

Kuva%20660-normal.jpg

Kuva%20661-normal.jpg

Charles se lähti aamusella rinkka selässä ja teltta kainalossa kohti Glastonburyn iloitteluja. Tyypillä on ohjelmistossa sunnuntaihin asti musiikkia, aurinkoa (hah!) ja rentoa oleskelua - mikäs sen mukavampaa. Flunssaisena matkalainen tosin tien päälle lähti ja pakkasinkin mukaan kunnon lääkepaketin oloa helpottamaan, toivottavasti rohdot tepsivät.

Itse sain kutsun liittyä ihanaisten Suominaisten seuraan sunnuntaina iltapäivällä. Leena lupasi järjestää pienimuotoiset kesäkahvikekkerit ja Leenan leipomistaidot tuntien lähden enemmän kuin mielelläni mukaan iloitteluun. Yleensä näistä kahvitteluista saa vielä kotiinviemisiksikin muutaman korvapuustin tai karjalanpiirakan, kotitekoisista ruisleivistä puhumattakaan. Enkä muutenkaan ole näitä naisia hetkeen nähnyt joten on kiva vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa.

Kuva%20664-normal.jpg

Eilen kävin Specsaversilla näöntarkastuksessa ja vaikka näkökyky ei ole useaan vuoteen muuttunut suuntaan eikä toiseen niin tilasin silti 2 paria uusia kakkuloita yhteishintaan £200. Vaihtelu virkistää. Lasit saan noutaa ensi viikolla.

Kivaa keskiviikon jatkoa kaikille, nauttikaa kesästä!