Lauantaina kello herätti ennen kahdeksaa merkiksi siitä, että oli aika valmistautua lähtemään Susannan kanssa Warwickiin. Junailin sinne tosin ihan omia teitäni ja Susanna tuli omiansa joten tapasimme asemalla siellä toisessa päässä. Lähtiessä oli tosi nätti sää - aurinko paistoi ja lämmittikin niin paljon, että mietin olevani ylipukeutunut päivän koitokseen.

Birminghamin keskustaa junan ikkunasta tirkisteltynä.

Kuva%20357-normal.jpg

Sainkin alleni ihan uuden menopelin. Sen tietää siitä, että siellä ei ole kokolattiamattoa eikä se haise.

Kuva%20348-normal.jpg

Junaeväs.

Kuva%20349-normal.jpg

Matka kesti vaihdon kanssa yhteensä vajaan tunnin joten kaukana meiltä tuo historiallinen Warwick ja sen linna ei tosiaankaan ole.

Perillä sää ei ollut yhtään niin aurinkoinen ja lämmin kuin lähtiessä ja sateenvarjokin tuli tarpeeseen. Aloitimme päivän kahvilla ja kaakaolla pelottavan näköisen joulupukin pajassa.

Kuva%20360-normal.jpg

Jonka jälkeen käppäilimme "keskustassa" eli ytimessä.

Kuva%20362-normal.jpg

Kuva%20365-normal.jpg

Kuva%20366-normal.jpg

 

Ja tässä vaiheessa kamerasta loppui akku eli loppupäivän kuvat jäivät ottamatta. Seuraavalla kerralla sitten. Söimme lounasta mummolamaisessa teehuoneessa, tutkailimme antiikkia kahdessakin eri kaupassa sekä piipahdimme toki muihinkin putiikkeihin. Juna puksutti meidät kotiin iltakuudelta joten pitkä päivä oli takana ja jalat kovasti muusina.

Tämän päivän olen järjestänyt kaappeja ja laatikoita sisällä ja autotallissa ja Charles on ahertanut väitöskirjansa parissa joten olemme kumpikin saaneet tehdä töitä rauhassa.

Ulkona sataa sataa ropisee ja lämmintä on +15 tienoilla. Sopiva sää siivoamiseen siis!