Aamusella hurautin bussilla Solihulliin jossa tapasin Susannan. Päivä oli kovin nätti ja senpä takia käppäilimme myös ulkona, emme pelkästään Touchwoodin ostoskeskuksessa.





Vielä näin syyskuun lopullakin kukat jaksavat kukkia.





Lounasta söimme perinteiseen tapaan pubissa.



Solihullista ostin itselleni hemmottelulahjaksi hajuveden, Dolce&Gabbanan Light Bluen. Suihkautin heti kotiin päästyäni tätä ihanaa tuoksua ja tykkäsin kovasti kuten aina. Charlesin kotiuduttua itseni jälkeen miehen ensimmäiset sanat olivat: "Täällä tuoksuu ihan Suomelta". Hetken mietittyäni hoksasin, että tyyppi tarkoittaa hajuvettä ja niinhän se sitten olikin, kun seuraavat sanat olivat: "Tältä tuoksui aina Helsingin kodissa". Siinä samassa tajusin, etten ole kyseistä tuoksua täällä asuessani ostanutkaan vaan aina jotain muuta. Charlesilla on siis norsun muisti!

Muutama minuutti sitten ostin lennot Suomeen! Lomailen kotimaassa marraskuun 2 viimeistä viikkoa joten raivatkaa kalenteriin tilaa! Palataan kaikkien asianosaisten kanssa vielä vähän lähempänä tarkempiin yksityiskohtiin smiley!

Tämän kuukauden ajan olen tehnyt töitä 47 tuntia viikossa eli yhteensä noin 188 tuntia. Palkkapäivänä koitti yllätys kun tilille rapsahti maksu 16 tunnista. Asia korjataan (toivottavasti) ensi viikolla. Ei muuten kamalasti lisää työhaluja moinen laugh!

Koko viikon on satanut vettä ja pyöräilykin on jäänyt hieman vähemmälle. Toivottavasti tulevaisuudessa on parempi onni senkin suhteen, alkaa vähän jo "harmittaa" tämä jatkuva sade. Varsinkin kun kumppareissakin on reikä.