Paniikkia pukkasi kun Budapestin reissulle ei löytynytkään minkäänlaista kunnon kenkäparia, siellä kun on varmaan talvi päällä ainakin enemmän kuin täällä. Ongelmahan ratkesi sillä, että lähdin heti aamutuimaan kaupunkiin ostoksille. Charles oli lähdössä ennen kahdeksaa omille reissuilleen joten hyppäsin kyytiin ja olin kaupungissa kahdeksan jälkeen. Kaupat aukesivat puoli yhdeksän pintaan joten oli reippaasti aikaa kahvikupposelle ennen kenkäkauppoihin ryntäämistä. Birmingham oli IHANAN hiljainen siihen aikaan aamusta ja siellä oli mukava käppäillä hieman ennen panikoitumista.

Birmingham%202015%20001.jpg

Nappasin Starbucksista kahvin käteeni ja ihmettelin miten vähän ihmisiä oli liikkeellä.

Birmingham%202015%20004.jpg

Tori oli aukeamassa ja siellä oli jonkin verran liikettä muttei tungokseen asti kuten normaalisti.

Birmingham%202015%20005.jpg

Lähdin valumaan kohti New Streetiä ja siellä olevia kenkäkauppoja. Jossain vaiheessa aloin kehittää paniikkia siitä, etten kuitenkaan löytäisi mitään joten tein melkeinpä pakko-ostoksen ja nappasin mustat tennarit ja niihin suihkeen jonka pitäisi estää veden pääsyn popojen sisään. Toivottavasti toimii. Kenkien lisäksi ostin pari villapaitaa ja sukat joten nyt on matkagarderoobi koossa.

Birmingham%202015%20006.jpg

Bullringin härkäkin sai olla ihan yksin väenpaljoutta odottelemassa. Yleensä härkä on täynnä roikkujia ja halaajia toisten kuvatessa tätä Birminghamin maamerkkiä.

Aamu alkoi kivasti ja nyt pitää tulostella bussi -ja lentolippuja ja alkaa miettiä sitä pakkaamistakin. Yleensä en juurikaan matkusta pelkkien käsipakaasien kanssa joten nyt vaaditaankin hieman erilaista suhtautumista reissaamiseen.

Huomenna siis nokka kohti Budapestia ja toivottavasti on kuvia tulossa sitten loman jälkeen runsain mitoin. Meillä täällä kaukaisella rannalla asteita on nyt pari plussan puolella ja kovin sateiselta siellä näyttää.