Seuraava juhlapyhä onkin sitten pääsiäinen ja kauppojen hyllyt ovat alkaneet notkua pääsiäismakeisista. Joulusta jääneet namit on siirretty alennuskoriin ja suklaamunat ovat päässeet esille.

Birmingham%202015%20001.jpg

Taas siis aikaisessa mennään, pääsiäiseen on kuitenkin vielä huimasti aikaa.

Talvi on tiukentanut otettaan, pikkupakkanen ja lumisade ovat päivittäin sääennustusten etusivulla. Huomiseksi on luvattu kunnon lumisadetta joka tietysti aikaansaa sen, että paniikki kuplii pinnan alla.

Birmingham%202015%20002.jpg

Kävelin aamulla töihin ja kyllä ulkosalla on kovasti nättiä ja raikasta. Otin paketista joulupukilta saamani askelmittarin ja sen mukaan askelia tuli otettua hieman vajaat 7000 tällä reissulla. Tiedä häntä sitten miten luotettava lukema on mutta kyllähän siinä aikaakin menee melkein tunti.

Birmingham%202015%20003.jpg

Kuvassa näkyvä tumma hahmo on mies jonka kanssa käveltiin melkeinpä samaa matkaa - ei ihan alusta lähtien mutta pitkään kuitenkin. Pitää muistaa seurata näkyykö tyyppiä useamminkin vai onko kyseessä vain kertasattuma.

Nyt asteita pari plussan puolella ja lumisade taitaa olla juuri alkamassa. Huomiselle on siis annettu lumivaroitus tänne meidän alueelle. Taidan siis kävellä töihin ettei tarvitse turhaan odotella bussia saapuvaksi.