Siis Charlesilla joka yrittää vaihtaa uuteen autoon cd-soitinta. Tyyppi on puhissut kaarassaan tuntikausia ja välillä käy ostamassa lisää johtoja tai mitä lie tarvikkeita ! No kuluuhan se vapaapäivä niinkin. Itse olen pakkaillut ja siivonnut. Ostin "magic eraser"-sienen eli suoraan suomennettuna taikapyyhekumin jolla saa tosi näppärästi esimerkiksi seinistä ja kylpyammeesta kaikki jäljet pyyhkäistyä pois ja sillä olen sutinut putipuhdasta jälkeä kaikkialle. Charlesin mielestä on muuten aivan turha pakata tavaroita etukäteen kun meidän kamat on kuulemma pakattu 15 minuutissa sitten kun muuton aika on .

Birminghamin kaupunki julkaisi pari vuotta sitten esitteen jossa esitellään kaupunkia ja sen toimintaa. Muuten ihan ok esite, mutta sen kansikuvassa oli Englannin Birminghamin sijaan USA:n Birmingham. Niitä jaettiin asukkaille aina siihen asti kunnes joku esitteen saanut Amerikan kävijä huomasi tutun maiseman ja ilmoitti siitä councilille. Hah.

Mutta tälläistä ei siellä Amerikan Birminghamissa varmastikaan ole:

Magic roundabout. Maaginen liikenneympyrä tahi taikaliikenneympyrä jossa ison ympyrän sisällä on viisi pienempää. Sitten kun alan ajaa autoa niin tuonne suuntaan ensimmäisenä ihan varmasti! Kuva ei ole Birminghamista mutta läheltä kuitenkin.

Tänään on ollut kivan syksyinen päivä, lämmintä +16 ja aurinkokin paistelee.