Tällä alueella tehdään muutostöitä nettipiuhoihin vai mitä ne ikinä ovatkaan, ja sen takia nettiyhteys on ärsyttävästi pätkinyt ja katkonut koko viikon. Nyt taitavat työmiehetkin olla viikonlopun vietossa kun ainakin tähän asti päivää yhteys on toiminut hyvin.

Charlesilla on töitä tänään ja huomenna. Heillä on (tällaisena aikana kun se pahin kiire on jo ohi) kiertävä viikonloppuvuoro ja se osuu kohdalle noin kerran kuussa. Kello herätti siis seitsemältä ja aamupalan jälkeen työläinen lähti ensin vesiliskoansoja tarkistamaan ja sieltä sitten pellolle unikekoja laskemaan. Muistattehan, unikeko on se suloinen nisäkäs josta oli puhetta joskus aiemmin. Nisäkkäistä tähän vielä sen verran, että uutisten mukaan Englannissa on muuten nähty pikimustia oravia. Eikä siis mitään törkyisiä likaoravia vaan ihan puhtaasti väriltään mustia.

Aamulla postipoika toi Helsingistä mahtavan yllätyksen, kultainen Mortti-kissa omistajansa kanssa lähettivät tervehdyksen Fazerin sinisen sekä muumipurkan muodossa. Kiitos ja kumarrus pojille 

Mitäs vielä. Maksoin pharmacy technician rekisteröintimaksun £140 ja nyt odottelen postia. Kai sieltä tulee jonkinlaista mustaa valkoisella asian tiimoilta ja sitten niiden avulla pääsen aloittamaan työnhaun. Ja muuten, jos (ainakin te naisimmeiset) siellä saatte käsiinne tv-sarjan "Married, Single, Other", katsokaa ihmeessä. Joidenkin kanssa oli jo aiemmin puhetta tuosta sarjasta. Vietin oman perjantaipäiväni sohvannurkassa nenäliina nyrkissä televisiota tuijottaen, ostin DVDn Zavvilta kun kerran halvalla sai.

Kuukauden päästä lennähdämme sitten Charlesin kanssa Ljubljanaan, varasimme lennot ja hotellin 4 yöksi. Nettiä on tutkittu ahkerasti ja tekemistä ja näkemistä siellä tuntuu riittävän vaikka koko maa onkin kooltaan pikkuruisen pieni. Yhtenä päivänä meillä on tarkoitus ottaa juna Kroatiaan, Zagrebiin, sinne kun pääsee Ljubljanasta parissa tunnissa ja muutamalla eurolla. Mutta siitä lisää sitten matkan jälkeen.

Näin syksyistä meillä täällä nyt on, ulkona on +12 ja koko yön on tainnut sataa vettä.