Huomiselle on sovittuna treffit Paulan ja Maijan kanssa. Aamulla tekaisen porkkanapiirakan, sen jälkeen odottelen Maijaa saapuvaksi klo 13 ja huristelemme yhdessä Paulalle päiväkahville. Maija lupasi tehdä karjalanpiirakoita ja Paulalle jää siis kahvin keitto. Kyseessä ei ole suomipiirin tapaaminen, kunhan vain kulutamme vapaapäivää jutustellen. Sunnuntaina tapaan Charlesin työkaverin Susannan ja suunnitteilla on mennä katsomaan Coventry Blaze vastaan Nottingham Panthers, siis englantilaista jääkiekkoa! Sitä ei kuulemma kannata verrata suomalaiseen jääkiekkoon, saa nähdä mitä ajatuksia peli oikein herättää. Ajelen tunnin matkan Coventryyn junalla, Charlesilla kun on sovittuna myös jotain menoa sunnuntain varalle.

Tänään olin tuuraamassa toisessa Lloyds apteekissa Tanworth Lanella. Paikka oli tosi kiva ja siisti ja siellä oli ruhtinaallisesti tilaa verrattuna Union Roadin apteekkiin jossa tila on aika kortilla. Tämä apteekki sijaitsee samassa rakennuksessa lääkäriaseman kanssa joten suurin osa asiakkaista käveli sisään reseptin kanssa. Työaikani oli klo 16-19 ja sen ajan vietin toisen "uuden" työntekijän kanssa joten välillä meillä oli jotain vähän hukassa mutta loistavasti me siitä selvisimme! Työt siis jatkuvat Union Roadilla vakituisella työsopimuksella tästä eteenpäin.

Lidlissä on taas skandinaaviset viikot. Sanon taas, koska niin oli myös viime vuoden helmikuussa. Tämä blogi heräsi henkiin 22.2. ja suurinpiirtein ensimmäisiä kirjoituksiani oli Lidlin skandiviikot. Kaupan on mm. korppuja, näkkileipää, mätitahnaa, pipareita, lihapullia... täytyy käydä katsastamassa josko sieltä jotain herkkua löytyisi.

Lopuksi taas muutama Skotlannin kuva, olen yrittänyt käydä kuvakansiota läpi ja poistella turhia.

UK:n korkeimmalla paikalla sijaitseva postilaatikko. Kyseessä on Nevis Range-vuoren huipulla oleva rakennus jossa on ravintola ja näköalatasanne, ja josta ylös ja alas voi huristella joko hiihtohissillä tai alas myös lasketellen.

Lämmintä +4 ja pilvet roikkuvat edelleen polvissa, mutta postipoikapa toi paketin kotiväeltä päivää piristämään, kiitos kovasti! Hyvää viikonloppua piltit!