Oho, näin seuraavana aamuna tajusin, että eilen oli keskiviikko...

Charles lähti illaksi Stratfordiin lepakoita jahtaamaan joten kulutan aikani kirjoittelemalla muutaman rivin vuodatukseen ja toisella silmällä ohjelmaa Apprentice (Suomessa Diili) katsoen. Mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut vaan elämä on jatkunut loman jälkeen ennallaan. Töissä on pitänyt kiirettä henkilökunnan vuosilomien takia, ylimääräistä apua kun ei ole ollut tarjolla vaan reiät työvuorolistassa paikataan oman väen voimin. Senpä takia menen töihin tämän viikon sunnuntaina, ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina ja elokuussa tahti vain kiihtyy. Mutta mitäpä muuta sitä puuhaisi?

Jos sää sallii niin perjantaina lähden mukaan Charlesin yön yli kestävälle työmatkalle Yorkiin joka on kaupunki Pohjois-Englannissa. Yorkshire eli Yorkin kaupungin ympärille rakennettu/rakentunut alue tunnetaan mm. Yorkshiren nummista. Nummilla taas sijaitsee Emmerdalen kylä ja sinnekin on kuulemma aikaa mennä jos kiinnostusta löytyy. Ja arvatkaas löytyykö! Mutta siitä enemmän tulevaisuudessa jos ja kun matka onnistuu.

Prinssi William ja vaimonsa Catherine ovat vierailulla Kanadassa. Tänään saammekin sitten seurata parin touhuiluja tv-dokumentin muodossa, ohjelman nimi on osuvasti Kate Kanadassa (eli ei suinkaan esimerkiksi William ja Kate Kanadassa). Prinssi William on siis työnnetty syrjään ja Katesta on leivottu uusi Prinsessa Diana. Lehtien lööpit ja kannet ovat Katea täynnä, eipä käy kateeksi.

Meillä kotona Prinssi Antero the Orava kaivaa kukat ylös parvekelaatikoista pähkinöiden toivossa. Viime viikonloppuna jouduin jo vaihtamaan useat kukat uusiin ja nyt niitäkin on jo sitten kaiveltu ja tallattu ja pyllitty. Pian meidän mikrovaltiossa käytäneen kauppaa oravannahoilla. Anteroita taitaa muuten olla yhteensä 5 kappaletta ja ainakin yksi niistä on naispuolinen, asia jonka havainnoimme päivänä eräänä.

Muutaman päivän kestänyt helle hellitti ja nyt sataa vettä. Asteita on tällä hetkellä 15 ja samoja asteita on luvassa loppuviikoksikin.

Kuvassa vielä kovinkin pitkä ja kiemurteleva kahvijono. Paikkana Helsingin Suvilahti ja illan artisteina Mike Monroe, Von Hertzen Brothers, Biffy Clyro ja Foo Fighters. Päätimme pahan kiinalaisen festariruoan jälkeen nautiskella jälkiruoaksi kupilliset kahvia mutta parin hörpyn jälkeen nekin oli kaadettava maahan, enpä ole koskaan niin kamalaa litkua juonut. Joten se siitä sitten, eipäs olisi kannattanut jonottaa. Keikat sentään olivat ehtaa tavaraa !

Nyt huristelen muihin puuhiin, tiskit kun eivät valitettavasti taida peseytyä automaattisesti eivätkä pyykitkään hyppää narulle ihan itse. Hauskaa loppuviikkoa ystävät kalliit !