Olohuone alkaa olla hitusta vaille valmis - tai ainakin siistissä kunnossa ja ilman laatikoita ja nyssyköitä nurkissa. Seiniltä puuttuvat taulut mutta nekin on hankittu ja ripustamista vailla. Tässä pieni kurkistus olkkarin nurkkaan ja etenkin kauniiseen tauluun joka vielä muoveissaan käärittynä nätisti odottaa paikalleen pääsyä. Tunnistanette mestat.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Tämä iltapäivä on sujunut vierasta viihdyttäessä kun saimme kahvipöytään Hannahin. Myöhemmin lähdimme pienelle kävelylle kanavan varrelle ja kovin mutaisina saavuimme takaisin kotiin. Charles käväisi kaupungissa sen jälkeen kun Hannah ajeli pyörällä takaisin kotiinsa ja ostoslistalla mösjööllä oli muun muassa näitä:

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Salmiakkia ja ruotsalaista suklaata. Niillä mennään tämä ilta kun itse aion työskennellä sen iänikuisen täydennyskoulutusrekisterin kimpussa (toivottavasti) viimeistä iltaa. Viimeinen palautuspäivä sillä on tiistaina mutta ajattelin paukauttaa sen huomenna menemään sähköisesti perille ja näin päästä siitä murheenkryynistä eroon hetkiseksi.

Tänään on ollut aika lämmintä, asteet siellä +15 tienoilla ja ilmanlaatukin on parantunut huomattavasti parin päivän takaisesta. Nyt on nenäkin jo taas auki. Kivaa viikonlopun jatkoa siis kaikille!