Ulkolämpötila on pudonnut aivan yhtäkkiä kymmenisen astetta ja se todellakin tuntuu luissa ja ytimissä! Sisällä on kylmä ja ulkona on kylmä. Tätä tämä sitten taas on sinne helmi-maaliskuulle asti, hienoa .

Lehdistössä kohistaan tulevasta kuninkaallisesta kihlauksesta, hoviasiantuntijoiden mukaan prinssi William kihlautuu helmikuussa 2011 ja siinähän sitä sitten riittää jutun juurta. Samaisten lehtien mukaan prinssi Harrylla puolestaan on uusi tyttöystävä joka on täysi kopio entisestä. Nämä ovat kuumimmat aiheet täällä tänään.

Kävin kauppareissulla Morrison'sissa jonne ei tule kovinkaan usein mentyä ostoksille, mutta nyt halusin hieman vaihtelua niihin ainaisiin Tescon tai Sainsburyn valikoimiin. Kaupan eteiseen oli ilmestynyt koirankoppi jonne voi laittaa koiranruokapurkkeja ja koiranherkkuja, kai myös lelujakin, löytökoirille. Monella muorilla olikin kauppakorissaan koiranruokasixpäkki jonka he sitten kävivät maksamisen jälkeen laittamassa koppiin. Hyvä idea.

Eilen tapasin kaupungissa Niinan ja käväisimme myös karkkikaupassa nimeltä Cypercandy, siellä kun myydään suomalaista karkkia. Valikoima oli pieni, hyllyssä oli salmiakkisuklaata, Fasun sinisiä pieniä patukoita, Pandan lakua, vanhoja autoja (mutta vain mustia), da capoja sekä geishaa. Kassatyttö otti mielellään valikoiman laajennusehdotuksia vastaan ja heitinkin muutaman tuotenimen ihan vain lonkalta heidän ilokseen. Oli kuitenkin hassua huomata, että hinnat olivat ehkä jopa Suomen hintoja halvemmat ! Vai saako fasun sinisen pikkupatukan muka alle eurolla tai lakupötkön 50 sentillä?

Kaupungissa ja siis myös meidän nurkilla on kaikkialla tietöitä ja tiesulkuja ja sun muita. Eihän niistä suurtakaan haittaa ole näin autottomalle mutta kyllä varmasti ohimosuonta pullistaisi jos joutuisi autolla sukkuloimaan kaikenmaailman kiertoteitä, niitä kun on todellakin kaikkialla.

Viikonlopuksi meillä on suunnitteilla reissu etelä-Englantiin, Cornwalliin. Luonnollisesti jotain tirppaa kyttäämään siis mutta kai siihen viikonloppuun muutakin mahtuu. Siitä enemmän kunhan suunnitelmat varmistuvat.

Ulkona +6 kamalan kylmän viiman kanssa eikä sisälläkään ainakaan tunnu olevan juuri sen lämpimämpää! Joten äiti, vaihdetaanko karsinoita? Meillä ei todellakaan tukehdu, olohuoneessa oli aamulla +13.