Aamusella hyppäsin junaan ja ajelin noin vartin kestävän matkan kaupunkiin, siellä kun pidetään kansainväliset ruokamarkkinat. Keskustan New Street Bullringin ostoskeskuksesta aina Victoria Squarelle ja taidemuseolle asti oli pakattu täyteen pikkukojuja joissa myytiin mitä moninaisempia houkutuksia. Nyt mukana olivat edustettuna muun muassa espanjalaiset, hollantilaiset, ranskalaiset, saksalaiset, italialaiset ja kiinalaiset herkut suklaakakuista strutsinlihaan ja kaikki siltä väliltä. Yritin etsiä edes jotain skandinaavista kaikkien näiden kojujen joukosta mutta en kyllä havainnut mitään sen suuntaistakaan. Ostin Charlesille paellan sekä ison pinon ihania suolaisia pretzeleitä iltateen kanssa nautittavaksi. Junamatkalla kotiin ahmin yhden kokonaisen pretzelin parempiin suihin ja nyt sitten tietysti janottaa kuin pientä possua! Kuvasta ei saa oikeastaan minkäänlaista käsitystä fiestan laadusta tai koosta, mutta näitä pikkuisia kojuja siellä oli vieri vieressä ehkäpä noin 50 kappaletta. (Yllättäen kuvaan "osui" iso pretzel kojun katolla!) Huomenna tulee ehkä käväistyä markkinoilla uudestaan, että Charleskin pääsee.

Matkalla junalta kotiin kieppasin puiston kautta ja pikkuhanhethan siellä olivat juuri leikkimässä junaa.

Tänään sain puhelinsoiton Buttercupsilta, joka siis on se järjestö miltä ostin laki ja etiikka-kurssin. Henkilö, joka tarkasti kotitehtäväni soitti ja halusi kysellä puhelimitse vielä tarkennusta pariin kysymykseen. Juttelimme hetkisen ja sen jälkeen hänellä oli ilo ilmoittaa, että läpäisin kurssin erinomaisin arvosanoin !

Aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta ja lämmintä on +22. Tomaatin taimet alkavat olla jo aika isoja poikia, toivon mukaan pian saadaan satoa.

Loppuun vielä onnittelut ja halaukset kihlaparille siellä meillä kotosalla