Äänestyssysteemi muuttuu tässä maassa ja ilmeisesti jokaisen ääntään antamaan haluavan immeisen pitää rekisteröityä uudelleen. Tänään postissa tulivat uudet lomakkeet ja palautuskuori ja nopsaan niitä vilaisin voileipä toisessa kädessä ja kahvikuppi toisessa.

Jännäksi vaalipostin tekee se, että siinä on täyttöohjeet ihmisille jotka eivät tiedä omaa syntymäpäiväänsä.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Silloin pitää arvioida onko alle 18, 18-70 vai yli 70-vuotias.

Toisessa kohtaa pitää täyttää syntymäpäivä, kansallisuus ja national insurance number eli tunnus jolla muun muassa maksetaan verot tässä maassa.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Jos näitä tietoja ei tiedä niin selvitystä on annettava, että miksei tiedä. Siis ilmeisesti tässä maassa on ihmisiä jotka eivät tiedä omaa kansallisuuttaan, syntymäpäivästä nyt puhumattakaan.

Vaalipostin lisäksi ovella oli töistä saapujaa odottamassa joka tytön unelma! Ikkunanpesijä!

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Salskea herrasmies kävi meillä tyhjentämässä rännit ja räystäskourut ja jopa korjasikin niitä ohimennen. Sen jälkeen pesaisi ikkunat ulkopuolelta putipuhtaiksi ja tästä ilosta maksoin erittäin mielelläni muutaman kympin. Nyt on enää siis ikkunanpesu sisäpuolelta ohjelmistossa, saa nähdä koska innostun.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

En kehdannut ripeää ja riuskaa miestä työssään kuvata joten tämä pikakuva saapi kelvata. Ja kyllä nyt loistaa akkunat. Viikon sisällä pitääpi reklamoida jos on jotain valitettavaa ja tulevat samaan hintaan ne ongelmaikkunat jynssäämään mutta eipä tuossa näyttänyt moitteen sijaa olevan.