Taustalla soi Mokoman Takatalvi. "Ja lumi teki Helvetin jäisen eteiseen, jossa pakkasukko kädenväännössä vei erän viimeisen". Meidän kulmille on annettu keltainen lumivaroitus joka on siis asteen verran sitä punaista ja pahinta lievempi. Toisaalla taas sitten tulvii.

Kuva%20283-normal.jpg

Kuva%20284-normal.jpg

Kuva%20286-normal.jpg

Kuva-normal.jpg

Charles lähti asioille ja itse jäin odottelemaan kaasuboilerin tarkistajaa jota ei kuulu eikä näy. Luulenpa käynnin peruuntuneen lumentulon takia mutta meille ei kukaan siitä vaivautunut ilmoittamaan; tämä on valitettavan tyypillinen englantilainen tapa. Eilen lumihippujen takia koulut olivat kiinni, lentokenttä operoi mitenkuten ja kaupat olivat kuuleman mukaan taas tupaten täynnä paniikkiruokaa hamstraavia ihmisiä. Töissä ei puhuttu mistään muusta kuin lumesta ja katastrofista ja muisteltiin vuoden takaisia noin +20 lämpöasteen kevätpäiviä.

Torstain keikka Biffy Clyron parissa oli kerrassaan mainio. Settilista oli pitkä ja saimme koko rahan edestä musiikillista iloittelua. Kyllä kannatti mennä - menkää tekin! Biffyt nimittäin ovat kovasti innokkaita Suomen ystäviä ja säännöllisesti vierailevat siellä keikkailemassa. Helsingissähän minäkin nämä paidattomat skotit ensikertaa näin ja kuulin.

Ensi viikolla meille tulee taas ihanaisia Suomivieraita ja suunnitelmissa on luonnollisestikin vierailu Cadburyn suklaatehtaalla. Sitä tässä odotellessa! Ja kaapissa oleva Cadburyn suklaatimuna huikkii kuuluvalla äänellä.

Kuva%20290-normal.jpg

Vieressä juomalasi mittatikkuna.

Ulkona asteet nollassa ja senpä takia siellä vallitseekin vallan mainio lumiukkokeli! Ehkä siivouksen päätteeksi käväisenkin tekaisemassa parit ukkelit. Nyt takaisin luudan varteen.