Tänään ollaan menty laiskalla ja hitaalla vaihteella eteenpäin. Tien päällä kului melkeinpä koko päivä Charlesin kasatessa ja kerätessä kaikenlaista tarpeellista Meksikoon mukaan pakattavaksi, reissuunhan tyyppi siis lähtee viikon päästä. Mösjöö uusi puolet vaatekaappinsa sisällöstä ja jotain kaupan hyllylle vielä jäikin.

Meilläkin on ollut lämmintä jo toista viikkoa - harvinaista herkkua näillä leveysasteilla.

Birmingham%202014%20005-normal.jpg

Birmingham%202014%20006-normal.jpg

Kuten sanottu niin kerrankin on ollut erittäin mukava olla töissä, siellä kun on ilmastointi.

Hoidin tänään itsekin pari asiaa vaikkakin pääpaino oli Charlesin hankinnoilla. Vein Hilman eli polkupyörän huoltoon, neito tarvitsee ainakin uudet ketjut ja mitä todennäköisemmin myös jarruja pitää huoltaa. Hilma pääsee takaisin kotiin maanantaina.

Birmingham%202014%20007-normal.jpg

Red Kite Cycles - siellä Hilma tällä hetkellä majailee.

Birmingham%202014%20008-normal.jpg

Solihullin keskustaan on ilmestynyt virkkaustaidetta. Puussa oli "pipontupsuja" ja puun suojakehikostakin roikkui jos jonkinlaista kukkasta.

Mutta tämän päivän parasta antia oli ehdottomasti karppien ruokkiminen. Notcutts-puutarhakaupassa on myynnissä myös kaloja ja osaa niistä saa ruokkia. Ruoka-automaatista voi ostaa 20 pennillä pari kourallista ruokapapanoita ja niitä voi sitten mielensä mukaan kaloille heitellä.

Birmingham%202014%20011-normal.jpg

Automaatti antaa ulos vain tietyn määrän ruokaa päivässä joten ihan ilmapalloiksi näitä kaloja ei voi kukaan ruokkia. Hauska idea! Meillä oli harmillisesti vain yksi 20 pennin kolikko matkassa joten kovasti toivon, että joku muukin siellä käy fisuja hoitamassa. Charles tosin meinasi, että kyllä niitä ruokitaan ihan kodinkin puolesta eivätkä ne ihan vain satunnaisten ruokkijoiden varassa ole.

Nyt on taas lähdettävä puutarhaa kastelemaan ja pyykkejä sisään hakemaan. Lämmintä on vieläkin pitkältä yli kahdenkymmenen asteen joten jälleen kerran lämmin yö tulossa. Nautitaan nyt sitten näistä helteistä oikein urakalla sekä siellä että täällä!