Nääs kun oltiin lomalla siellä Walesissa niin samalla saarella samaan aikaan majaili myös prinssi William. Lähellä meidän majapaikkaa Holyheadia sijaitsee Royal Air Forcen (RAF) eli Kuninkaallisten Ilmavoimien harjoituskenttä ja Wiltsu oli silloin ja on parastaikaakin siellä harjoittelemassa helikopterilentämistä. Melkein sukua ja piireissä tässä ollaan siis.

Huomenna illalla lähden Päivin kanssa elokuviin katsomaan Sinkkuelämää 2:n. Pitäisi ehkä illan ratoksi katsoa DVD:ltä se ensimmäinen ikäänkuin alkupaloiksi ja muistin virkistykseksi, Charleskin kun on iltatöissä eikä itsellä ole mitään suunnitelmissa. Viikonlopuksi meillä on katsottavana elokuva 28 days later, oikein kunnon zombiemässäilyä ja aivoja ja lihaa ja verta, hah! Itse olen sen jo aiemmin nähnyt ja tykkäsin kovasti joten siksi valitsin sen meidän kesäistä viikonloppua piristämään ! Hurmaavaa. (Kiitos vaan vielä Vilille!)

Tänään oli tosi lämmin päivä ja lähdin vähäksi aikaa lammelle sorsia ja hanhia tapaamaan. Meillä on siellä paljon pörröisiä vauvoja joita seuratessa aika kuluu. Istahdin nurmikolle ja siinä hetken aikaa pyllittyäni tajusin, että koko nurmikko on ladattu täyteen hanhenp*skaa! Onneksi osuin suhteellisen puhtaaseen plänttiin. Kuvassa meidän vaaveja nauttimassa keskipäiväruokailun antimista äitien tarkkaillessa silmä kovana vieressä. Sööttejä ovat pienet vielä tuossa iässä vaan eivät kohta enää kun huristen kasvavat isoiksi.

Lämmintä vieläkin +20 mutta onneksi sain eilen askarreltua-paskarreltua hienon hyttysverkon makuuhuoneen ikkunaan, joten sen voi nyt sitten pitää auki vaikka yön yli ilman kutsumattomien vieraiden sisään tunkeutumista. Mahtava on viritys; vinoon ja epätasaisesti leikattu mansikkaharso joka on kiinnitetty sinitarralla ikkunankarmiin. Charles kysyi hökötyksen nähtyään, että kauankos tuo meinaa tuossa olla... Meinasi varmaan, että ei ole mikään ilo silmälle mutta mitäs sen väliä kun vaan sääret säästyy pistoilta. Viikonlopuksi onkin taas luvattu +30 astetta, pitänee siis huomenna virittää verkko myös muihin ikkunoihin ja parvekkeen oveen.