Lauantaina ajelimme taas kerran Charlesin kanssa Birminghamiin eli näin paikallisten kielellä Brumiin. Kävelimme kanavan varrella vähän pidemmälle ydinkeskustasta mutta pysyimme kuitenkin keskustan rajojen sisäpuolella. Kovasti nätti oli ilma eikä maisemissakaan valittamista ollut.

Kuva%20608-normal.jpg

Kuva%20610-normal.jpg

Kuva%20611-normal.jpg

Kuva%20614-normal.jpg

Kuva%20616-normal.jpg

Löysimme vanhan hylätyn talon joka on kukoistuksensa huipulla ollut pubi. Loistopaikalla auringonpaisteessa voisin kuvitella sisäpihan kuhisevan asiakkaita.

Kuva%20619-normal.jpg

Kuva%20620-normal.jpg

Ja matka jatkui veden äärellä eteenpäin. Varrella virran.

Kuva%20612-normal.jpg

Kuva%20622-normal.jpg

Kuva%20623-normal.jpg

Veden ääreltä siirryimme kohti ydinkeskustaa ja reittimme vei sinfoniatalon läpi. Siellä mainostettiin uutta "liity orkesteriin - älä yleisöön"-kokemusta jonka kapellimestarina toimii Esa-Pekka Salonen! Pitänee tutkaista asiaa vähän syvemmältä.

Kuva%20625-normal.jpg

Matkamme vei kohti uudistunutta päärautatieasemaa eli New Streetiä mutta siellä oli vielä remontti niin pahasti kesken, että käännyimme kannoillamme ja aloitimme matkan takaisin lähtöpisteeseen. Kiva viherseinä siellä asemalla kuitenkin jo oli hyvävointisena meitä tervehtimässä.

Kuva%20627-normal.jpg

Charles kipaisi HMV-levykaupassa ja itse jäin siksi aikaa ihmettelemään ihmispaljoutta Bullring-ostoskeskuksessa. Mitä kauniimpi sää sitä pahempi tungos kaupoissa - täällä lähdetään sisätiloihin shoppailemaan silloin kun aurinko paistaa. Erikoista.

Kuva%20631-normal.jpg

Lämpötila on keikkunut parinkympin alapuolella ja sehän onkin vallan sopivaa. Kivaa viikonalkua kaikille!