Tämän vuoden huhtikuu oli Briteissä sateisin yli sataan vuoteen ja toukokuun ensimmäinen päivä ei valitettavasti tuonut tullessaan säärintamalle mitään uutta. Eteläiseen Englantiin ja Walesiin on nyt sitten annettu tulvavaroitus. Ja hassua tässä on se, että osa Brittein saarista kärsii vieläkin kuivuudesta ja kotitalouksia on määrätty säästämään vettä kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin.

Melkeinpä jokaisen asiakkaan kanssa tulee vaihdettua pari sanaa säästä (no mistäs muustakaan?!) ja eräs mies kertoi tänään, että tämä sade mitä tässä on oikein urakalla niskaamme ropissut viimeisen kuukauden ajan on "vääränlaista" sadetta. Että se ei kuulemma imeydy maahan oikealla tavalla eikä siten rikasta ja raikasta oikealla tavalla. Täh? No enpä ole aiemmin kuullut, että sadettakin on oikeaa ja väärää. Miehellä kuitenkin oli kiire jatkaa matkaa (ja olletikin levittää tätä vääränlaisen sateen sanomaa laajemmalle yleisölle) joten hän ei halunnut jäädä asiasta sen pidemmälle juttelemaan. Mielenkiintoinen näkökulma sateeseen vai mitä?



Huomenna pitää ihan postitoimistosta varmistaa, että onko muualle Eurooppaan lähetettävän kirjeen postimerkin hinta muka voinut oikeasti nousta 68 pennistä yhden yön aikana 87 penniin. Jos näin on, niin erittäin kunnioitettavasti on hinta noussut.

Charles lähti aamulla työmatkalle Kentiin ja palannee perjantaina. Itse menen lauantaina töihin mutta josko sitten sunnuntaina - toki sään niin salliessa - saataisiin tuota puutarhaakin taas hoidettua.