...tekisi mieli kiljaista! Vieraat tulivat, olivat ja lähtivät. Oli ihana nähdä ja puuhastella ! Päivittäin tuli käveltyä tuntikaupalla kun pörrättiin ympäriinsä mm. kaupungissa, Stratfordissa sekä Cadburyn suklaatehtaassa. Pikkumieskin pääsi oikein kunnon perinteiseen englantilaiseen pubiin; pitäähän sitä olla maassa maan tavalla. Mieluisia tuliaisia vieraat myös toivat tullessaan kun laukuista paljastui ruisleipää, ihania villasukkia, Fazerin sinistä, Atrian käristeitä, suomalaisia lehtiä ja paljon muuta. Myös äiti ja isä olivat jälleen kerran kantaneet kortensa kekoon joten vielä kerran kiitos myös sinne muistamisista.

Charles on parin päivän työmatkalla Lontoossa joten toinkin taas töistä paperihommia iltapuhteeksi. Päivät kuluvat hurjaa tahtia kun töissä on kiirettä ja illatkin huristavat pikavauhtia ohi kun kaikenlaista tekemistä riittää ja silmät alkavat lumpsia suhteellisen aikaisessa vaiheessa. Onneksi pian on itselläkin loma edessä ja pääsen kotimaisemiin rentoutumaan (eli siis huristelemaan paikasta toiseen kamalalla kiireellä ).

Liitänpä tähän loppuun taas muutamia napsaisuja sieltä sun täältä. Ensimmäiset kaupungista.

Seuraavat Stratfordista.

Sää muuttui taas lämpimämpään suuntaan, tänään oli parisenkymmentä astetta ja puolipilvistä. Vieraiden aikana sateli vettä ja tuuli kamalasti mutta "eipähän tarvinnut hiota".