Kuukausi siis vaihtui heinäkuuksi ja kuten suuri osa lukijoista jo tietääkin, niin se tarkoittaa kirjoittajalle myös reissua Suomeen. Pikkuveli kumppaneineen lentää liihottaa meille kylään ensi viikolla ja tiistaina 13.7. lähdemme yhtä matkaa Amsterdamin kautta kohti Helsinkiä. 14.7. on sitten sovittu olevan ensimmäinen kesätyöpäivä  , entinen pomo tarjosi pariksi kuukaudeksi hommia ja mikä ettei. Raha tulee kovasti tarpeeseen eikä varmasti ole haitaksi myöskään treenata ja palauttaa mieleen apteekkihommia 9 kuukauden tauon jälkeen. Ja onpa ihana nähdä teitä kaikkia immeisiä siellä !

Tänään aamusella tekaisin karjalanpiirakoita. Ne näyttävät edelleenkin äärimmäisen hassuilta mutta maistuvat hyvältä. Löysin ruisjauhoja harvemmin käyttämästäni ruokakaupasta nimeltä Waitrose, kyseisiä jauhoja en ole muissa kaupoissa täällä nähnyt. Waitrose on ihan kiva kauppa mutta ehkäpä vähän "paremmalle väelle" tarkoitettu, sieltä löytää erikoisuuksiakin mutta aika kalliilla hinnalla. Waitrosen oven edessä on aina asunnoton henkilö myymässä Big Issue-lehteä josta he saavat pari kolikkoa omaan taskuun.

Normaalisti käyn ruokaostoksilla Tescossa tai Sainsburyssä, ne kun ovat lähellä ja hintatasoltaan edulliset. Hintatasosta taas tuli aasinsiltana mieleen, että pitäisipä muistaa pyytää Charlesilta kyyti Ikeaan, kaikenlaista pikkusälää olisi taas listalla.

Puutarha parvekkeella kukoistaa. Siellä on chilit, tomaatit ja paprikat kovasti tulollaan, Charlesin luonnonkukkalaatikko puskee ahkerasti ruiskaunokkia ja unikkoa ja kaunis petunia-parka kupsahti kumoon muttei ollut millänsäkään. Verenpisara taitaa valitettavasti tosin tukehduttaa samassa laatikossa asustelevat orvokit ja lobeliat alleen, se kun näköjään leviää aika lailla. Toivottavasti Charles muistaa hoitaa ja kastella kukkasia sillä aikaa kun Camilla edustaa Suomessa.

Lämmintä +25, kauppareissun aikana tuli jopa pari tippaa vettäkin mutta se ilo loppui kovin lyhyeen.